Copilul tău citește - Oana Moraru

Copilul tău citește - Oana Moraru

Product code: 9789733413943
60,00 Lei
-+
Adauga in cos
Copilul tău citește
 
Autor: Oana Moraru
Categorie: Nonficțiune
Tip copertă: Cartonată
ISBN: 9789733413943
Pagini: 192
Colecție: Unicorn
 
Oana Moraru, fondatoare a Școlii Helikon, profesor, formator și publicist pe teme educaționale, cu o experiență de treizeci de ani în învățământ, ne răspunde în această carte la întrebarea: cum îi învățăm pe copii să citească, să gândească critic și, mai ales, să le placă lectura?
 
Metode detaliate, exemple practice pornind de la poveștile Olinei Ortiz și activități distractive pentru părinți și copii!
 
„Cum ar fi să știi că există un plan bine gândit pentru maturizarea copilului tău prin lectură, prin arta cuvântului?“
 
 „În școală, copiii învață răbdarea, perseverența, planificarea, atenția voluntară. Aceste funcții ale minții sunt cabina de control a vieții lor ulterioare.“
 
Părinții și profesorii sunt instructori de zbor, copiloți doar pentru o scurtă vreme, iar lectura este cel mai puternic instrument de orientare în viață.
Însoțiți mințile copiilor când învață să citească și când se lasă vrăjiți de o poveste, învățați-i să gândească critic și, dacă veți urma sfaturile, direcțiile și planul acestei cărți, veți avea satisfacția de a-i vedea transformându-se în cititori îndrăgostiți de lectură.
Iar parcursul va fi, garantat, o sursă de plăcere, distracție și timp de calitate petrecut împreună, la școală sau în familie. Nu degeaba textul trimite la seria de povești semnate de Olina Ortiz, care fac deliciul celor mici!
Specifications
Limba
Romana
Format
Fizic
Disponibilitate
Noutati

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!