Cair Paravel este libraria copiilor, un spatiu creativ si imaginativ ca o fereastra prin care povestea se revarsa printre noi. Cair Paravel este castelul celor patru tronuri din tinutul Narniei, unde patru copii obisnuiti, odata intrati in poveste, se confrunta cu o sumedenie de incercari si sunt innobilati, devenind ei insisi regi si regine, aparatori ai binelui, frumosului si adevarului. 
 
Cair Paravel se bazeaza pe o selectie riguroasa a cartilor – atat in ce priveste valoarea textului literar, cat si calitatea ilustratiilor – a obiectelor si a imaginilor expuse, a produselor si a genului de activitati organizate (programe educative si ateliere de creatie artistica, ateliere muzicale, evenimente culturale, lansari de carte, intalniri cu creatori de poveste si ilustratori, programe educative pentru scoli si gradinite.
 
Cair Paravel este o cafenea literara pentru parinti,un loc de intalnire si socializare intr-o atmosfera de tihna si armonie. Incurajam relatiile si comuniunea in familie si intre prieteni, de aceea in timp ce petreceti un timp relaxant si reconfortant impreuna, copiii se cufunda in lumea jocului in Sifonier.
 
Incurajam aprecierea pentru literatura si o conectare mai profunda si de durata intre copii, parinti si lumea cartilor, a artei si a ideilor.
 
Suntem convinsi ca acest loc a fost dorit si asteptat, si ca va fi sustinut de catre comunitatea de parinti si iubitori de carte, pentru aceasta generatie si mai departe, pentru ca impreuna avem o poveste de spus. 
Inscrie-te