Termeni si conditii

PREZENTARE GENERALA
Pagina de internet cairparavel.ro este operat si intretinut de SC EDITURA PROSPERO SRL cu adresa sediu social Romania, Oradea, Simion Barnutiu 15, inregistrata la Registrul Comertului Oradea cu numarul J05/1132/2015, CUI 34785447. De fiecare data cand se mentioneaza „vanzatorul”, „magazinul online”, „firma”, „noi” sau „compania”, acesti termeni se refera la SC EDITURA PROSPERO SRL. EDITURA PROSPERO SRL pune la dispozitie aceasta pagina web, incluzand toate informatiile, instrumentele si serviciile disponibile pe aceasta pagina web, cumparatorilor, utilizatorilor si vizitatorilor cu conditia ca acestia sa accepte toate termenele, conditiile, politicile si notificarile stabilite prin acest document.
Prin vizitarea acestei pagini web si / sau achizitionarea de produse din magazinul online utilizati serviciile noastre si sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii (Termeni de utilizare, Termeni), inclusiv termenii, conditiile si politicile la care se face referire aici si / sau disponibile prin legaturi. Acesti Termeni si Conditii se refera la toti utilizatorii acestei pagini de internet, inclusiv, dar fara a se limita la vizitatori, vanzatori, cumparatori, comercianti si / sau contribuitori la continutul acesteia.
Cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a accesa sau utiliza aceasta pagina de internet. Prin accesarea sau utilizarea oricarei parti ale paginii de internet sunteti de acord sa va supuneti acestor Termeni si Conditii. in cazul in care acesti Termeni si Conditii se pot considera o oferta comerciala, acceptarea sa este limitata in mod expres de acesti Termeni si Conditii.
Aceasta pagina contine cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor. SC EDITURA PROSPERO SRL isi rezerva dreptul de a actualiza, modifica sau schimba oricare parte din acesti Termeni si Conditii fara o notificare prealabila. Este responsabilitatea Dumneavoastra sa verificati periodic aceasta pagina pentru eventualele modificari. Continuarea utilizarii si accesarii acestei pagini de internet reprezinta acceptul Dumneavoastra a modificarilor publicate prin aceasta pagina.
 
DEFINITII
Termenii si conditiile din acest document se aplica tuturor activitatilor de promovare si vanzare de produse si servicii de catre SC EDITURA PROSPERO SRL si oricare partener comercial cu care acesta se afla in relatii contractuale, prin intermediul magazinului online cairparavel.ro catre utilizatori si cumparatori.
Termenii folosisi de SC EDITURA PROSPERO SRL in acest document vor avea urmatorul inteles:
WEBSITE / SITE / PAGINa WEB / PAGINa DE INTERNET / MAGAZIN ONLINE: reprezinta pagina pe internet intretinuta de catre SC EDITURA PROSPERO SRL la adresa www.cairparavel.ro, prin intermediul caruia vizitatorii, vanzatorii, cumparatorii, comerciantii si / sau contribuitorii la continutul acesteia pot accesa informatiile privind bunurile si serviciile oferite de catre EDITURA PROSPERO SRL si promotiile si / sau campaniile de informare sau promovare pentru aceasta.
PRODUSE sI SERVICII: orice bunuri si servicii ce urmeaza sa fie furnizate de catre SC EDITURA PROSPERO SRL Cumparatorilor
SPECIFICAtII: toate descrierile si specificatiile de domeniu tehnic a Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate prin cairparavel.ro precum si prin materialele de promovare si / sau informare ale acestora, oferite de catre SC EDITURA PROSPERO SRL, producatorul PRODUSELOR sau utilizatorii / vizitatorii magazinului online.
UTILIZATOR: reprezinta persoana fizica sau juridica care acceseaza magazinul online cairparavel.ro in scopuri private sau profesionale care a acceptat Termenii si Conditiile disponibile prin aceasta pagina.
VANZATOR: reprezinta firma SC EDITURA PROSPERO SRL cu sediul Romania, Oradea, Strada Nucetului, Nr.24, Ap.410, inregistrata la Registrul Comertului Oradea cu numarul J05/405/2015, CUI RO34224630
CUMPARATOR: reprezinta persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate juridica care transmite o comanda referitoare la produsele sau serviciile disponibile prin magazinul online cairparavel.ro.
COMANDA: reprezinta un document in format electronic prin care un Cumparator isi exprima intentia de a achizitiona produsele sau serviciile oferite de SC EDITURA PROSPERO SRL, acceptarea primirii produselor si serviciilor si achitarea contravalorii acestora, precum si a costurilor de transport asociate livrarii produselor la adresa Cumparatorului.
CONTRACT: reprezinta o Comanda confirmata de catre Vanzator, reglementata de nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALa: reprezinta toate drepturile imateriale (cum ar fi cunostinte, drepturi de autor, drepturi de baza de date, drepturi de proiectare, de model si drepturi asociate) detinute de catre SC EDITURA PROSPERO SRL si de proprietarii marcilor produselor oferite prin magazinul online cairparavel.ro.
UTILIZARE ABUZIVa: reprezinta utilizarea magazinului online cairparavel.ro intr-un mod care contravine scopului declarat, a bunelor practici, a reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice mod ce poate provoca prejudicii magazinului online cairparavel.ro, proprietarilor acestuia si al oricarui partener cu care acesta se afla in relatii contractuale.
 
1 – Continutul paginii de internet cairparavel.ro
Descrierile si specificatiile prezentate pe pagina de internet cairparavel.ro au un caracter informativ. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste informatii fara o notificare prealabila. Imaginile prezentate prin paginile produselor sunt de asemenea demonstrative. Produsele livrate pot diferi de imaginile afisate in orice mod. Aceste diferente se datoreaza varietatii modelelor si culorilor produselor, precum si modificarii caracteristicilor si aspectului produselor fara o notificare prealabila de catre furnizorii SC EDITURA PROSPERO SRL.
Descrierile si specificatiile produselor pot fi incomplete si pot prezenta diferente fata de realitate. Vanzatorul face tot posibilul pentru a oferi informatii corecte, complete si relevante pentru a permite Cumparatorilor utilizarea corecta si in cele mai bune conditii a produselor oferite.
Informatii referitoare la stocul si starea produselor oferite prin cairparavel.ro se pot obtine contactand Vanzatorul prin email, telefon sau prin prin chat disponibile pe cairparavel.ro
 
2 Oferte promotionale
Ofertele promotionale prezentate pe cairparavel.ro sunt valabile in perioada specificata pe materialele de promovare referitoare la ele si prin Regulamentul aplicabil acestora. Aceste oferte sunt limitate, unde este cazul, de stocul disponibil al produselor oferite.
II.3 Preturile produselor oferite de magazinul online cairparavel.ro
Preturile produselor disponibile prin magazinul online cairparavel.ro contin TVA de 19%, conform legislatiei in vigoare. Pretul final la care Cumparatorul achizitioneaza produsele oferite de magazinul online cairparavel.ro este pretul din comanda transmisa de catre Cumparator si acceptat de Furnizor, cu exceptia cazurilor exceptionale ca epuizarea stocului.
 
3 info
Prin lansarea unei info cumparatorul isi exprima intentia de a achizitiona produsele oferite de magazinul online cairparavel.ro la pretul afisat in comanda, impreuna cu costurile asociate cu livrarea produselor la adresa Cumparatorului. De asemenea, prin lansarea unei info prin magazinul online cairparavel.ro Cumparatorul accepta Termenii si Conditiile magazinului online.
Prin confirmarea infoi Vanzatorul isi exprima acordul de a livra produsele si serviciile din Comanda in conditiile specificate prin Comanda la adresa Cumparatorului. Acceptarea infoi se considera finalizata odata cu confirmarea acesteia de catre Vanzator prin orice metoda verbala sau electronica – prin apel telefonic, SMS sau e-mail. Confirmarea infoi de catre Vanzator, odata transmis Cumparatorului, nu necesita o confirmare suplimentara de primire de catre Cumparator.
O comanda neconfirmata de catre Vanzator nu are valoarea unui Contract.
in cazul in care stocul produsului comandat de catre Cumparator s-a epuizat inainte de finalizarea infoi, Vanzatorul ii poate oferi produse alternative Cumparatorului prin prezentarea produselor echivalente ca aspect sau specificatii tehnice, disponibile in stoc.
in cazul in care stocul produsului comandat de catre Cumparator s-a epuizat inainte de finalizarea infoi, iar Vanzatorul nu poate oferi produse alternative Cumparatorului, Vanzatorul poate anula comanda transmisa de catre Cumparator sau poate finaliza Comanda fara a include produsele comandate si indisponibile, dar numai dupa instiintarea prealabila a Cumparatorului printr-o metoda verbala sau electronica – apel telefonic, SMS sau e-mail.
in cazul in care pretul unui produs afisat prin magazinul online cairparavel.ro este modificat, rezultand un pret semnificativ mai mic decat pretul real al produsului, indiferent daca aceasta modificare se datoreaza erorii de functionare a magazinului online, erorii de functionare a sistemului de gestiune sau unei erori umane, Vanzatorul isi rezerva dreptul neopozabil de a anula orice comanda efectuata de catre Cumparator care contine produse cu astfel de probleme. Vanzatorul se obliga sa instiinteze Cumparatorul de anularea infoi printr-o metoda verbala sau electronica – apel telefonic, SMS sau e-mail.
 
4 Contract la distanta
Nici o comanda care nu a fost confirmata de catre Vanzator nu poate fi considerata si nu are valoarea unui Contract.
Data incheierii Contractului de vanzare la distanta intre Vanzator si Cumparator este data confirmarii infoi de catre Vanzator.
La baza Contractului vor sta Termenii si Conditiile prezente, completate de Certificatul de Garantie emis de catre Producator, Importator sau Distribuitor, dupa caz.
Vanzatorul declina responsabilitatea pentru daunele pe care Cumparatorul sau terte persoane le pot suferi rezultate din indeplinirea obligatiilor sale contractuale in conformitatea cu Comanda lansata de catre Cumparator. De asemenea, Vanzatorul declina responsabilitatea pentru daunele pe care Cumparatorul sau terte persoane le pot suferi din cauza utilizarii Produselor sau Serviciilor dupa livrare, in special pierderea produselor sau a Documentelor care le insotesc.
 
5 Facturarea produselor comandate
Pretul, modalitatea de transport, termenul de livrare, precum si termenul si modalitatea de plata a Produselor sau Serviciilor sunt specificate in Comanda.
Vanzatorul emite catre Cumparator o factura pentru Produsele sau Serviciile livrate conform conditiilor prevazute in Comanda transmisa de Cumparator si acceptata de catre Vanzator. Cumparatorul se obliga sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii unei facturi in conditiile impuse de legislatia in vigoare si toate datele necesare livrarii Produselor comandate la adresa sa.
 
6 Plata contravalorii produselor livrate
Plata contravalorii produselor comandate de catre Cumparator si livrate de catre Vanzator se face prin metodele de plata acceptate de catre Vanzator.
in cazul achitarii prin internet al contravalorii produselor comandate de catre Cumparator folosind un card bancar suma va fi blocata in contul Cumparatorului, urmand sa fie incasate de catre Vanzator dupa confirmarea infoi.
in cazul in care Comanda transmisa de Cumparator este anulata in conditiile specificate la sectiuneaII.4 info, suma va fi returnata integral in contul Cumparatorului fara a se percepe orice fel de comision, demersurile pentru returnarea banilor cazand in sarcina Vanzatorului.
Vanzatorul nu este responsabil pentru termenul de rambursare a contravalorii infolor achitate prin internet si anulate, singura institutie responsabila in acest caz fiind banca Cumparatorului, instrumentele financiare caruia Cumparatorul a utilizat pentru achitarea contravalorii infoi.
Vanzatorul nu este responsabil pentru conditiile comerciale si regulamentul de functionare oferite de catre institutia financiara a carei instrumente financiare Cumparatorul le-a utilizat pentru achitarea contravalorii infoi plasate prin magazinul online cairparavel.ro.
in cazul in care in timpul procesului de plata sunt intampinate erori, Vanzatorul va informa Cumparatorul de faptul ca procesul de plata nu a fost finalizat, insa nu are obligatia de a efectua livrarea. Investigarea motivului si cauzei erorilor aparute la procesul de plata cade in sarcina Cumparatorului.
in cazul unor plati prin internet folosind un card bancar toate datele personale ale Cumparatorului sunt procesate exclusiv de catre procesatorul de plati autorizat. Magazinul online cairparavel.ro nu stocheaza nici un fel de informatii despre cardul Cumparatorului.
 
7 Livrarea produselor comandate
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea infoi, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor comandate de catre Cumparator si va asigura transmiterea documentelor insotitoare referitoare la aceste Produse.
Termenul de livrare a produselor este variabila in functie de metoda de transport convenita prin Comanda si adresa de livrare. Termenul legal de livrare a produselor comandate prin contract de la distanta nu poate depasi 30 de zile calendaristice de la data in care Cumparatorul a transmis comanda. in cazul in care Vanzatorul nu-si poate indeplini obligatiile contractuale in termen de 30 de zile calendaristice din cauza ca Produsul nu este disponibil, se obliga sa instiinteze Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate si sa ramburseze sumele achitate de catre Cumparator in termen de maxim 30 de zile, conform Ordonantei Guvernului 130/2000 modificat prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008, Cap. III, Art. 11, Alin. 2.
Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de Cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor comandate nu poate depasi valoarea sumelor incasate de catre Vanzator de la Cumparatorul in cauza.
 
8 Acceptarea si transferul de proprietate
Proprietatea asupra bunurilor comandate si livrate se transfera de la Vanzator la Cumparator in momentul predarii acestora. Cumparatorul are obligatia sa preia bunurile la termenele si in conditiile prevazute in Contract. Preluarea Produselor se face prin receptia de catre beneficiar, ocazie cu care se identifica si se constata cantitatea si calitatea acestora. Receptia Produselor va fi confirmata de catre Cumparator prin semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre serviciul de curierat si achitarea contravalorii acestora prin ramburs, daca este cazul.
in cazul in care Cumparatorul constata ca Produsele livrate nu corespund specificatiilor tehnice, Cumparatorul are dreptul de a solicita aducerea la conformitate a Produselor livrate, conform legislatiei in vigoare la data incheierii Contractului.
 
9 Returnarea produselor
Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a justifica decizia si fara a suporta alte costuri fata de cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de maxim 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile privind returnarea produsului la Vanzator vor fi suportate de catre Cumparator.
Conditia produselor returnate trebuie sa fie aceeasi ca si in care acestea au fost livrate: in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichete intacte si cu documentele care l-au insotit.
Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, arsuri, deformari si / sau urme de interventii neautorizate etc.
Returnarea produselor este acceptata de catre Vanzator numai in cazul persoanelor fizice care au achizitionat produse de la magazinul online cairparavel.ro. Pentru returnarea produselor Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul in scris sau prin email la adresa info@cairparavel.ro cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data primirii / ridicarii produsului. Notificarile transmise dupa expirarea termenului de 14 zile calendaristice nu vor fi luate in considerare.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 30 zile de la data denuntarii cumpararii si este posibila exclusiv prin transfer bancar.
 
10 Garantia produselor
Toate produsele comercializate prin magazinul online cairparavel.ro beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare la data achizitionarii lor si de politicile comerciale ale producatorilor. Produsele livrate de catre Vanzator sunt noi, in ambalaj original si provin din surse autorizate de catre fiecare producator in parte.
Certificatele de garantie care insotesc produsele vandute prin magazinul online cairparavel.ro sunt fie emise de catre producatori in cazul in care acestia au o retea nationala de service, fie de catre importator sau distribuitor, dupa caz.
in cazul in care certificatele de garantie sunt emise de catre producator, produsele reclamate defect in perioada de garantie trebuiesc prezentate direct la cel mai apropiat centru autorizat de service mentionat in certificatul de garantie. intreaga responsabilitate pentru rezolvarea garantiei va fi in acest caz preluata de catre centrul de service.
Lipsa certificatul de garantie al produsului trebuie semnalat catre magazinul online cairparavel.ro prin telefon sau email in cel mult 48 de ore de la receptia produsului de catre Cumparator. Sesizarile ulterioare nu vor fi luate in considerare.
Procedura completa de rezolvare a garantiilor este detaliata in sectiunea Garantia Produselor.
 
11 Livrarea infolor
Livrarea infolor se va face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, taxa de transport fiind una unica de 19 RON inclusiv TVA.  infole care depasesc valoarea de 500 Ron beneficieaza de transport gratuit.
Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primate respectiv factura fiscala. Curierii cu care colaboram nu va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante sau AWB).
Termenul de livrare al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 2 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii infoi. In conditii exceptionale, timpul de livrare poate fi deposit, in acest caz veti fi anuntat in prealabil despre aceasta situatie.
In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de 7 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.
Va rugam la primirea coletului sa verificati ambalajul produsele primite, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. SC EDITURA PROSPERO SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.
Eventualele probleme, ce pot aparea in privinta produselor, se vor solutiona prin intermediul societatii noastre.
Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail / SMS, numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi.
 
12 Comunicarea cu Cumparatorul sau Utilizatorul
Comunicarea intre Vanzator si Utilizator / Cumparator se va face folosind datele de contact furnizate de catre Cumparator in timpul inregistrarii unui cont de utilizator prin pagina de internet cairparavel.ro. in cazul in care Utilizatorul / Cumparatorul nu furnizeaza un minim de informatii de contact – numar de telefon sau adresa de e-mail valida – Vanzatorul nu are obligatia de a face demersuri suplimentare pentru identificarea Cumparatorului. in acest caz Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor venite din partea Cumparatorului / Utilizatorului respectiv si sa nu ia in considerare eventualele info transmise de catre acel Cumparator / Utilizator.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora infole inregistrate cu date incomplete de contact si / sau de livrare.
Vanzatorul nu raspunde de prejudiciile aparute ca urmare a nefunctionarii magazinului online cairparavel.ro din orice motive.
 
13 Politica de Confidentialitate si Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
Magazinul online cairparavel.ro foloseste toate masurile de securitate impotriva pierderii, alterarii sau utilizarii nepotrivite sau gresite a informatiilor care se afla in controlul sau. Magazinul online nu isi asuma nici o responsabilitate pentru pierderile de informatii cauzate de functionarea eronata a sistemelor informatice si programelor care asigura functionarea sa.
Magazinul online cairparavel.ro foloseste tehnologia de criptare SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni accesul oricaror persoane neautorizate la schimbul de informatii intre magazin si Cumparator. SSL (Secure Socket Layer) este o tehnologie care asigura o legatura securizata intre serverul pe care este gazduit cairparavel.ro si browserul (Internet Explorer, Edge, Opera, Vivaldi, Google Chrome etc.) folosit de Cumparator pentru a accesa magazinul online, asigurand integritatea si confidentialitatea schimbului de informatii
Magazinul online cairparavel.ro poate contine linkuri catre alte pagini pe internet si nu este responsabil pentru politica de confidentialitate practicata de acestea. Va recomandam consultarea modalitatilor practicate de acestea de a colecta date cu caracter personal. Procedurile descrise mai jos se refera numai la colectarea datelor cu caracter personal de catre cairparavel.ro.
in cazul platii pe internet folosind un card bancar toate datele referitoare la cardul Dumneavoastra sunt procesate de catre (…… institutia care proceseaza platile cu cardul). Magazinul online cairparavel.ro nu colecteaza sau stocheaza informatii despre cardul Dumneavoastra bancar.
Conform cerintelor legii 677/2001 pentru protectia datelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera lor circulatie, modificata si completata, SC EDITURA PROSPERO SRL au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Cumparatori / Utilizatori.
SC EDITURA PROSPERO SRL este inregistrata la Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul ……
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe cairparavel.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea infolor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin completarea datelor Dumneavoastra in formularul de creare de cont si / sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC EDITURA PROSPERO SRL, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul …… si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si / sau temporar de catre SC EDITURA PROSPERO SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si / sau derularea de catre acestia de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC EDITURA PROSPERO SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.
Prin citirea acestor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de nu a fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor Dumneavoastra garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor Dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate la adresa de mai jos sau prin email la adresa info@cairparavel.ro:
SC EDITURA PROSPERO SRL, strada George Emil Palade, Nr.94, Oradea, Jud.Bihor, Romania se pot exercita, gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an sa vi se confirme faptul ca datele Dumneavoastra personale sunt sau nu prelucrate
– sa interveniti asupra datelor transmise
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel,cairparavel.ro poate notifica Utilizatorii/ Cumparatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
EDITURA PROSPERO.ro nu este de acord si nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator / Cumparator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul cairparavel.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date comunicand acest lucru printr-o cerere trimisa la adresele de mai sus.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
De asemenea, SC EDITURA PROSPERO SRL pot furniza datele Dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.
Informatiile Dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
 
15 Frauda
Utilizatorii/ Cumparatorii au obligatia sa acceseze magazinul online cairparavel.ro in scopuri si prin mijloace care nu constituie o utilizare abuziva.
ORICE iNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONtINUTUL SITE-ULUI , SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZa SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI sI VA DA DREPTUL cairparavel.RO DE A SOLICITA ORGANELOR COMPETENTE PUNEREA iN MIsCARE A CERCETaRII PENALE iMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) iNCERCAT ACEST FAPT.
II.16 Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat asa cum este el definit de legislatia din Romania aflata in vigoare la momentul producerii evenimentului de forta majora.
SC EDITURA PROSPERO SRL
 
Inscrie-te