LUMEA NOASTRĂ - Sue Gallion, cu ilustratii - Lisk Feng

LUMEA NOASTRĂ - Sue Gallion, cu ilustratii - Lisk Feng

Cod produs: 978-606-9677-32-2
75,00 Lei
-+
Adauga in cos

LUMEA NOASTRĂ

An

2022

ISBN

978-606-9677-32-2

Vârsta

2-5 ani

Dimensiuni

321 x 133 mm

Număr pagini

22

 

Această enciclopedie pentru copii reprezintă o introducere în geografia minunatului loc pe care toți îl numim acasă, Pământul. „Lumea noastră” este o modalitate excelentă de a le prezenta copiilor lumea și habitatele acesteia.

Îi invităm pe cei mici să identifice și să exploreze ținuturile uimitoare ale planetei noastre. Prin rime și ilustrații fantastice, piticii pornesc într-o călătorie plină de aventură în jurul lumii. Prin deșert, savană, păduri tropicale, munți și râuri, copiii descoperă continentele și află curiozități despre fiecare.

Fraze mai scurte introduc diferitele tipuri de habitat și caracteristicile lor. Textul secundar din dreapta paginii prezintă informații suplimentare pentru cei care sunt interesați să afle mai multe detalii.

Ilustrațiile cărții sunt dominate de tablouri ce redau fiecare habitat. Dar forma este cea care atrage imediat atenția. Partea de sus are forma unui glob, iar partea de jos arată ca un suport. În momentul în care o deschizi complet, cartea ia forma globului.

Coperțile și interiorul enciclopediei sunt cartonate în totalitate. Iar pe coperta patru este atașat un magnet ce ajută la obținerea formei de glob.

Ilustratoarea Lisk Feng a făcut o treabă remarcabilă aducând la viață cuvintele lui Sue Gallion.

Colecția de Enciclopedii pentru copii reprezintă o cunoaștere aprofundată a lumii.

 
Specificatii
Varsta
3-6 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!