Aventurile Palavragiului, veveritoiul rosu - Thornton W. Burgess, cu ilustratii - Georgiana Chitac

Aventurile Palavragiului, veveritoiul rosu - Thornton W. Burgess, cu ilustratii - Georgiana Chitac

Cod produs: 9786069435519
27 Lei 45 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Thornton.W.Burgess
Ilustrator: Georgiana Chițac
Lector: ornitolog Emanuel Baltag
Editura: Prospero
Nr. pagini: 120
Copertă: Cartonată
Format: 17/ 22,5 cm
Publicare: octombrie 2016
ISBN: 9786069435519
Vârsta recomandată: 5 - 18 ani
 
In Aventurile Palavragiului, autorul istoriseste escapadele veveritoiului, care este cunoscut in intreaga Padure Verde ca un intrigant.
 
În Aventurile Palavragiului, autorul istorisește escapadele veverițoiului, care este cunoscut în întreaga Pădure Verde ca un intrigant. Scăpând ca prin urechile acului de nevăstuica Umbra și de șoimul Coadă Roșie, micul ins cu coada stufoasă este forțat să părăsească pădurea pentru o casă nouă, doar pentru a afla că nestăpânirea, neglijența, viclenia, înșelăciunea frica și neîncrederea pot aduce o grămadă de necazuri. El constată, în timp ce e ținut prizonier în cușca construită de băiatul fermierului Brown, că nimic nu poate lua locul libertății sale. Încrederea și prietenia încolțesc înlăuntrul lui, împlinindu-i visul de a zburda din nou liber de-a lungul vechiului zid de piatră, eliberat nu numai din mica închisoare ci și de propriile-i slăbiciuni și răutăți.
 
Autor a numeroase cărți pentru copii, Thornton W. Burgess a îmbinat cu măiestrie darul povestirii cu dragostea pentru natură. El i-a inițiat pe tinerii cititori în tainele ei și i-a încurajat să iubească „ființele mici cu blană și pene”. A îmbogățit poveștile sale cu cunoștințe științifice despre animale, dar a așezat personajele în situații și întâmplari care sa evidențieze trăsături morale.
 

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!