Copacul Meu - Gerda Muller, cu ilustratii - Gerda Muller

Copacul Meu - Gerda Muller, cu ilustratii - Gerda Muller

Product code: 9786068986463
39,00 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Gerda Muller
Ilustrator: Gerda Muller
Editura: Frontiera
An aparitie: 2020
Coperta: Cartonata 
Format: 220 × 300 mm
Nr. pagini: 42
ISBN: 9786068986258
 
Bogdan și Cătălina merg în vacanțe la verișorul lor, Radu, care are o casă în pădure. Cel mai bun prieten al lui Radu este un stejar uriaș și bătrân. Pentru a-l vedea, copiii trebuie să facă un drum lung, până în adâncul pădurii.
 
Iată-l: înalt, verde, maiestuos. Bătrânul stejar nu ascunde nimic, ci li se deschide copiilor ca o carte înțeleaptă. În jurul lui, copiii descoperă viața pădurii: familii de mistreți care se joacă în noroi, bursuci care ies noaptea să se adape, veverițe care se aleargă prin crengile înalte.
 
O frumoasă carte despre copaci, anotimpuri și natură de la Gerda Muller, îndrăgită autoare de limba franceză și mare iubitoare de natură. Planșele cu ilustrații realiste și detaliate sunt un excelent suport didactic pentru introducerea copiilor în lecțiile despre mediul înconjurător.
 
Pentru a vă veni în ajutor, am pregătit pentru voi un bilet spre… țara curiozităților, acolo unde școala e frumoasă și prietenoasă:  o fișă de lucru cu activități despre comunicare, ce poate fi descărcată gratuit. Fișa face parte din dosarul pedagogic „Copacul meu” conceput de prof. dr. Maria Cosmina Dragomir.  Activitățile se adresează, în principal, copiilor de școală primară.
Specifications
Limba
Romana
Format
Fizic
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani,  10-12 ani
Disponibilitate
Noutati

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!