Cartea pasarilor pentru copii – carte de colorat - Thornton W. Burgess, cu ilustratii - Louis Agassiz Fuertes

Cartea pasarilor pentru copii – carte de colorat - Thornton W. Burgess, cu ilustratii - Louis Agassiz Fuertes

Cod produs: 9786069402610
21 Lei 35 Lei
-+
Adauga in cos
Cartea pasarilor pentru copii – carte de colorat este o unealta cu ajutorul careia facem cunostinta, adulti sau copii, cu lumea inaripatelor.
acilitându-ne un contact bine-venit cu lumea naturală, această carte ne suscită interesul pentru adevăr și frumos și cultivă în noi competențe de observare, discriminare, clasificare și comparare, atât de necesare gândirii umane, în general, precum și conturării abilităților unui viitor om de știință sau unui naturalist, de exemplu. Un alt beneficiu al cărții constă în dezvoltarea simțului artistic și a antrenamentului mâinii care colorează sau redă cu acuratețe, prin desen, imaginile originale.
Vinietele colorate de pe coperți sunt pentru studiu și inspirație, iar paginile goale ne invită la desenat. Personajele din interiorul paginilor pot fi găsite în Cartea păsărilor, de T. W. Burgess, unde, dincolo de simpla lor descoperire, învățăm cum să ne împrietenim cu ele, și cu multe altele asemenea lor, în plimbările noastre cotidiene.
 
Thornton Waldo Burgess, cunoscut naturalist american, a iubit frumusețea naturii si vietățile ei, într-atât încât a scris despre ea de-a lungul vieții sale un număr impresionant de 170 de cărți si 1.500 de articole, care au apărut în reviste populare și de specialitate.
O parte dintre cărțile lui sunt îngrijite în limba română în colecția „Iepurașul Peter”. Ele îmbină într-un mod excepțional expertiza sa științifică cu harul de povestitor.
 
Autor: Thornton W. Burgess
Ilustrator: Louis Agassiz Fuertes
Editura: Prospero
Anul aparitiei: 05.05.2016 
ISBN: 978-606-94026-1-0 
Numar de pagini: 80
Tip coperta: brosata cu clapa
Dimensiune [mm]: 210X297 

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!