Piks Kit mic - *

Piks Kit mic - *

Cod produs: 3770012737054
Piks Kit  mic
 
Piks este o jucărie creativă concepută pentru a dezvolta atenția și concentrarea copiilor.
 
Scopul jocului Piks este simplu – de a crea cea mai originală și impresionantă construcție prin poziționarea tuturor pieselor fără ca aceastea să cadă.
 
Conurile de silicon Piks sunt disponibile în trei dimensiuni: mici, medii și mari iar placile din lemn vin în diferite forme. Prin plasarea conurilor și a plăcilor unele peste cealelalte, siliconul ține lemnul în loc, permițând o multitudine de posibilități de construcție.
 
Jucându-se cu Piks, copiii explorează complexitatea echilibrului, în timp ce procesul decizional, motricitatea și imaginația întră în joc, transformând jucătorii în mari artiști, într-o performanță de concentrare și abilități.
 
Conurile din cauciuc Piks sunt disponibile în trei dimensiuni: mici, medii și mari. Dimensiunile multiple îmbunătățesc procesul decizional și provoacă în mod ludic procesul de construcție. Al doilea ingredient este un set de plăci din lemn, fiecare formă oferind suport pentru diferite posibilități de construcție. Combinate cu conuri, unele fac poduri între turnuri, altele o bază, altele … ei bine, totul depinde de viziunea artistului!
Așezând conurile și plăcile unele peste celelalte, cauciucul ține lemnul la locul său, permițând o multitudine de posibilități de construcții: verticală, orizontală, răsucită, combinată, copiii aleg!
 
Jucându-se cu Piks, copiii explorează complexitatea echilibrului în timp ce se concentrează asupra obiectivului final: poziționarea tuturor pieselor!
 
Unicitatea Piks se află în dinamică să de construcție. Combinația de lemn și silicon creează aderență și permite jucătorului (lor) o nouă abordare ludică și o construcție gratuită. Materialele jocului- moderne și tradiționale – stârnesc curiozitatea copiilor care sunt surprinși de magia acestei combinații și explorează echilibrul în timp ce își exersează abilitățile motorii.
 
Piks are 4 moduri de joc posibile:
 
1. Jocul liber
Cea mai bună regulă este să nu ai nici una! Construiți, creația la alegere, dar rețineți acest principiu de bază: veți avea întotdeauna nevoie de cel puțin trei conuri pentru ca o placă să fie stabilă.
2. Jocul figurativ
Cu Piks, puteți crea și prieteni cu care să vă jucați. Utilizați conuri pentru ochi sau labute, o tavă ca și corp și creați toate tipurile de personaje dorite: crocodil, rinocer, etc … Utilizați cardurile creative pentru a vă ghida pentru construcții. »
 
3. Turnul Piks
Creați cel mai înalt turn fără să omiteți nicio parte! Încercați să poziționați toate conurile și plăcile! Sunt posibile trei niveluri de dificultate. Primul: folosiți aceleași tipuri de conuri pe etaj. Al doilea: utilizați cel puțin două tipuri diferite de conuri pe etaj. Al treilea: folosiți cele trei tipuri de conuri posibile pe etaj! »
 
4. Concursul Piks
De la 2 la mai mulți jucători, provocați adversarii! Fiecare jucător trebuie să formeze câte un etaj, pe rând (3 conuri și 1 tablă). Jucătorul care face piesele să se răstoarne a pierdut. Ultimul jucător rămas este câștigător.
Creat printr-o colaborare între design și educație de către O P P I ®, Piks a fost dezvoltat pe baza cercetării și a soluțiilor alternative la tulburările de atenție și concentrare (ADHD).
 
Piks Kit mic include 24 de piese
– 18 × conuri de silicon (non-toxice)
– 6 × plăci din lemn masiv
– 1 broșură cu instrucțiuni (inclusiv exemple de carduri creative)
Specificatii
Pentru
Baieti,  Fete
Material
Lemn,  Plastic
Varsta
3+,  6+,  4+,  5+,  2+
Culoare
Multicolor,  Natur
Abilitati dezvoltate
Creative,  Motrice,  Sociale,  Cognitive

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!