Cartea 22 Pisicile Războinice. Semnul Lunii - Erin Hunter

Cartea 22 Pisicile Războinice. Semnul Lunii - Erin Hunter

Product code: 9786067960976
43,00 Lei
-+
Adauga in cos
Cartea 22 Pisicile Războinice. Semnul Lunii
 
Cod produs:978-606-796-097-6
Greutate:0.2000
Autor(i):Erin Hunter
Colecția:Pisicile războinice
Editura:Galaxia Copiilor
Data apariției:12 nov. 2020
Format:13 x 20 cm
Copertă:Flexibilă
Legătorie:Broșată
Interior:Alb-negru
 
Pericolul se întețește pe tărâmul Pisicilor Războinice
 
A patra carte din seria Sub semnul stelelor surprinde continuarea luptei împotriva războinicilor din Pădurea Întunecată.
 
Războinicii din Pădurea Întunecată devin din ce mai puternici. Prin acțiunile lor, reușesc să dezbine clanurile de lângă lac mai mult decât oricând. Supraviețuirea pisicilor sălbatice depinde în totalitate de Pană de Gaiță, Flacără de Leu și Aripă de Turturea. Împreună, trebuie să deslușească semnificația profeției care le-a hărăzit un destin comun. Dacă eșuează, codul războinicilor ar putea fi distrus pentru totdeauna.
 
Flacără de Leu se concentrează asupra apărării clanului. Iaz de Iederă spionează războinicii lui Stea de Tigru. Între timp, Pană de Gaiță a pornit la drum alături de Aripă de Turturea, în urma chemării disperate a prietenilor din Tribul Apei Învolburate. Dar o profeție sumbră îi avertizează despre alte pericole care le dau târcoale. Ies la iveală legături nebănuite între pisicile din clanuri și cele din munți. În acest context, este posibil ca puterea stelelor să nu fie suficientă pentru a le salva...
 
Iar pentru ca tensiunea este în continuă creștere, de acum trei trebuie să devină patru, pentru a duce mai departe lupta cu întunericul fără de sfârșit.
 
„O carte plină de suspans, pentru toți cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutrește motănelul de pe preșul de la ușă.” - Publishers Weekly
 
„După ce citești Pisicile Războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul Încălțat.” - Kirkus Review
 
Din seria Sub semnul stelelor fac parte cărțile:
XIX – Al Patrulea Ucenic
XX – Ecouri pierdute
XXI – Șoaptele nopții
XXII – Semnul Lunii
XXIII – Războinicul Uitat
XXIV - Ultima Speranță

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!