Pisicile Razboinice. Puterea celor trei. Cartea 14. Raul intunecat - Erin Hunter

Pisicile Razboinice. Puterea celor trei. Cartea 14. Raul intunecat - Erin Hunter

Cod produs: 9786067960495
Pisicile Razboinice. Puterea celor trei. Cartea 14. Raul intunecat 
 
Autor: Erin Hunter
ISBN: 9786067960495
Editura: Galaxia Copiilor
Anul publicării: 2019
Pagini: 368
Categoria: Beletristica
 
In lumea pisicilor razboinice creste suspansul...
 
O profetie misterioasa a facut trecerea catre cea mai noua etapa din viata clanurilor de pisici salbatice: „Vor fi trei, neam din neamul tau, care tin in labe puterea stelelor”.
 
Acesta este mesajul pe care inaintasii din Clanul Stelelor i-l transmisesera lui Stea de Foc. Si de neinteles a ramas, pana sa se nasca cele doua fiice ale lui si fiii acestora: Laba de Laur, Laba de Gaita si Laba de Leu. Pe masura ce trece timpul, se dovedeste ca cei trei detin talente si puteri neobisnuite, nemaiintalnite pana atunci la pisicile din clanuri. Cartea a XIV-a ii surprinde in etapa de ucenicie in Clanul Tunetului.
 
Laba de Leu are o energie si o forta iesite din comun, care il ajuta sa devina un razboinic priceput. Laba de Laur se dedica intelegerii si apararii codului razboinicilor. Laba de Gaita detine o putere misterioasa care ii permite sa dezvolte o legatura speciala cu stramosii din Clanul Stelelor. In perioada de ucenicie, cei trei incearca sa urmeze calea curajului si a intelepciunii, din dorinta de a asigura supravietuirea clanurilor. Dar, cum lucrurile nu decurg niciodata lin in aceasta lume fantastica marcata de previziuni sumbre, nepotilor lui Stea de Foc li se dezvaluie treptat secrete bine ascunse pana atunci.
 
Ei insisi continua seria surprinzatoarelor descoperiri si se trezesc pusi in fata unor decizii dificile. Intre timp, tensiunea din randul pisicilor creste amenintator, pana in punctul in care ar putea distruge pacea care le leaga pe moment. Va reusi indemnul „Lasa-ti mustatile sa te ghideze!” sa le asigure o evolutie victorioasa?
 
„O carte plina de suspans, pentru toti cei care se intreaba ce visuri de grandoare nutreste motanelul de pe presul de la usa.” Publishers Weekly
„Dupa ce citesti Pisicile Razboinice, nu mai ai incredere nici macar in Motanul Incaltat.” Kirkus Review
Pisicile Razboinice au aparut pe lista „New York Times” a celor mai vandute carti si au fost nominalizate pentru o multitudine de premii literare.
 
Din seria PUTEREA CELOR TREI fac parte cartile:
    XIII – Viziunea
    XIV – Raul Intunecat
    XV – Exilul XVI – Eclipsa
    XVII – Umbre Adanci
    XVIII – Rasarit

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!