Pisicile Razboinice. Noua profetie. Miez de noapte Cartea 7 - Erin Hunter

Pisicile Razboinice. Noua profetie. Miez de noapte Cartea 7 - Erin Hunter

Product code: 9786067960006
43,00 Lei
-+
Adauga in cos
Pisicile Razboinice. Noua profetie. Miez de noapte Cartea 7
 
Autor: Erin Hunter
ISBN: 9786067960006
Editura: Galaxia Copiilor
Anul publicării: 2017
Pagini: 328
Format: 13x20
Categoria: Carti pentru Premii Scolare
 
Aventurile pisicilor razboinice continua in seria NOUA PROFETIE
 
Fii alaturi de noua generatie de pisici razboinice in incercarea de a face fata profetiei sumbre care ameninta nu numai clanurile, ci soarta intregii paduri. Noile volume au aparut pe lista „New York Times" a celor mai vandute carti si au fost nominalizate pentru o multitudine de premii literare.
 
Pisicile salbatice s-au bucurat de pace o vreme mai indelungata, insa dezastrul care se apropie va schimba atmosfera armonioasa. Intuneric, aer, apa si cer, toate isi unesc fortele si zdruncina padurea pana la radacini, iar noua generatie de pisici razboinice trebuie sa tina piept primejdiei. Mesajele stranii pe care le primesc de la stramosii razboinici prevestesc pericole nebanuite si un destin misterios. Toate semnele indica faptul ca soarta intregii paduri se afla acum in labele tanarului Gheara de Maracine, un razboinic din Clanul Tunetului. Dar de ce a fost ales tocmai fiul maleficului Stea de Tigru? Si care sunt celelalte pisici pomenite in profetie? Gheara de Maracine va avea nevoie de mult curaj si de ajutorul celor mai viteji razboinici din fiecare clan pentru a salva padurea si pisicile care locuiesc in ea.
 
Fanii primelor sase carti se vor bucura sa faca cunostinta cu copiii eroilor pe care ii indragesc. Neinfricatul Stea de Foc are acum doi copii cu roscata Furtuna de Nisip: Laba de Veverita si Laba de Frunza. Plina de suspans, populata de personaje irezistibile si insufletita de teme fantastice, aceasta serie se va dovedi extrem de captivanta si pentru cititorii care nu sunt inca familiarizati cu lumea pisicilor razboinice.

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!