Cartea 20 Pisicile Războinice. Ecouri Pierdute - Erin Hunter

Cartea 20 Pisicile Războinice. Ecouri Pierdute - Erin Hunter

Product code: 9786067960921
43,00 Lei
-+
Adauga in cos
Cartea 20 Pisicile Războinice. Ecouri Pierdute
 
Cod produs:978-606-796-092-1
Greutate:0.2000
Autor(i):Erin Hunter,
Colecția:Pisicile războinice,
Editura:Galaxia Copiilor
Data apariției:2 iul. 2020
Traducator(i):Ana-Maria Cioflec
Nr. de pagini:384
Format:13 x 20 cm
Copertă:Flexibilă
Legătorie:Broșată
Interior:Policromie
 
A doua aventură desfășurată Sub semnul stelelor
 
Al doilea volum din noua serie Pisicile Războinice surprinde cele trei personaje-cheie din Clanul Tunetului în încercarea de a înțelege cum pot folosi puterea care le-a fost hărăzită de profeție.
 
Semnificația profeției străbunilor a fost dezvăluită. Flacără de Leu, Pană de Gaiță și Labă de Turturea sunt cele trei pisici care țin în labe puterea stelelor. Dar destinul le-a adus pe pisicile războinice din clanuri în fața unei continuări a profeției: „După gaița ageră și leul măreț, va sosi pacea, pe aripile blândei turturele”. Un nou mister, o nouă provocare pentru Cei Trei, care trebuie să dezlege enigma misiunii ce îi așteaptă.
 
Anotimpul rece se apropie cu pași repezi. Prada este din ce în ce mai greu de găsit. În astfel de vremuri potrivnice, pisicile intră din nou în conflict din cauza împărțirii teritoriilor de lângă lac. Iar războinicii malefici din Pădurea Întunecată profită de atmosfera încordată. Apelează la diverse strategii pentru a-și pregăti victoria în lupta crâncenă care urmează. Țes intrigi și sădesc speranțe deșarte în sufletele pisicilor influențabile.
 
La rândul ei, însăși natura dezlănțuită dă semnale de luptă. Clanul Tunetului este greu încercat. Liderul Stea de Foc este pus în fața unei decizii care va schimba soarta clanurilor pentru totdeauna.
 
„O carte plină de suspans, pentru toți cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutrește motănelul de pe preșul de la ușă.” - Publishers Weekly
 
„După ce citești Pisicile Războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul Încălțat.” - Kirkus Review
 
Din seria Sub semnul stelelor fac parte cărțile:
 
XIX – Al Patrulea Ucenic
XX – Ecouri pierdute
XXI – Șoaptele nopții
XXII – Semnul Lunii
XXIII – Războinicul Uitat
XXIV - Ultima Speranță

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!