Tara nesfarsitelor povesti - Kate Saunders

Tara nesfarsitelor povesti - Kate Saunders

Product code: 9786069781814
39,00 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Kate Saunders
Editura: Pandora-M
An aparitie: 2018
Coperta: Necartonata
Format: 200 x 130 mm
Nr. pagini: 296
ISBN: 9786069781814 
 
Ce s-ar intampla daca ar exista o lume pusa in miscare de imaginatie? O lume a absurdului, unde oamenii si jucariile lor traiesc mult timp dupa ce au parasit lumea Dura… si ce s-ar intampla daca usa dintre aceasta lume si cealalta ar fi sparta?
 
Emily si sora ei, Holly, erau extrem de apropiate. Faceau total impreuna. Dar Holly a murit in urma cu trei luni si lumea lui Emily s-a naruit.
 
In mijlocul unui ocean de schimbari, Emily constata ca ii lipseste ursuletul de plus al lui Holly, Albastrel, aproape la fel de mult cum ii lipseste sora ei. Dar Albastrel a fost inmormantat cu Holly si niciunul dintre ei un poate fi adus inapoi.
 
Apoi intr-o noapte, Emily viseaza jucarii care vorbesc si care ii spun ca au venit din lumea jucariilor cu un mesaj de la Albastrel. Emily este convinsa ca se poate reintalni cu el. Dar se intampla ceva ciudat cu bariera dintre lumea jucariilor si cea reala. O magie un doar stranie, ci si periculoasa, se infiltreaza de dincolo si face ravagii in lumea lui Emily. Acum ea trebuie sa decida daca, pentru a-l gasi pe Albastrel, merita sa riste viata celor pe care ii iubeste.
 
O explorare delicata, amuzanta si tulburatoare a durerii, dragostei si memoriei, care are atmosfera primitoare a unui veritabil roman clasic. - The Guardian
 
Profund emotionant si plin de imaginatie. - The Daily Mail
 
Strabatut de compasiune si presarat cu umor, romanul lui Kate Saunders exploreaza limitele durerii pierderii cuiva drag si puterea durabila a povestilor. - Wall Street Journal
 
Specifications
Varsta
10-12 ani,  13-14 ani
Limba
Romana
Format
Fizic

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!