Harry Potter și prizonierul din Azkaban, ediție ilustrată - J.K. Rowling, cu ilustratii - Jim Kay

Harry Potter și prizonierul din Azkaban, ediție ilustrată - J.K. Rowling, cu ilustratii - Jim Kay

Cod produs:
85 Lei
-+
Adauga in cos
 
Titlu:Harry Potter și prizonierul din Azkaban
Autor: J.K. Rowling
Ilustrații de Jim Kay
Publicată în : noiembrie 2021
ISBN : 9786060863908
Tip coperta : hardcover
Pagini : 336
Mărime : 226 x 267 mm
Editura Arhtur
 
Harry Potter și prizonierul din Azkaban, ediție ilustrată
 
Ediția ilustrată a celui de-al treilea volum din seria clasică scrisă de J.K. Rowling, așteptată cu nerăbdare, abundă în momente magice create cu guașe, creion și pixeli de Jim Kay, câștigător al Medaliei Kate Greenway.
 
Stăpânul Întunericului stă singur și fără prieteni, părăsit de discipoli. Slujitorul i-a fost pus în lanțuri doisprezece ani. Astăzi, înainte de de miezul nopții, slujitorul va scăpa din lanțuri și va porni să-și regăsească stăpânul.
 
După un accident de proporții gigantice, nu fără legătură cu magia, Harry Potter scapă de familia Dursley – și din Little Whinging -, urcă în Cavalerobuz, unde nu este exclus să-l aștepte alte încurcături. Dar Ministerul Afacerilor Magice are treburi mai importante de făcut: Sirius Black, prizonier infam și discipol loial al Lordului Voldemort a evadat din fortăreața Azkaban. Se spune că-l caută pe Harry, iar Ministerul Afacerilor Magice a trimis dementori să colinde terenurile de la Hogwarts, înarmați cu un sărut ce soarbe sufletul.
 
În cel de-al treilea an al său la Hogwarts, zvonuri întunecate și prevestiri de moarte îl urmăresc pe Harry, iar el află adevăruri noi despre trecutul său și ajunge față în față cu unul dintre cei mai devotați slujitori ai Stăpânului Întunericului...
 
 
„Am fost profund emoționată să văd ilustrațiile lui Jim Kay. Îmi place enorm interpretarea pe care o dă el lumii lui Harry Potter. Mă simt onorată și recunoscătoare că și-a pus talentul la lucru pentru asta.” J.K. Rowling
 
Din aceeași serie:
 
Harry Potter și piatra filosofală (ed. ilustrată)
 
Harry Potter și Camera Secretelor (ed. ilustrată)
 
Harry Potter și prizonierul din Azkaban, ediție ilustrată
 

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!