In cautarea lui Audrey - Sophie Kinsella

In cautarea lui Audrey - Sophie Kinsella

Cod produs: 9789734664269
36 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Sophie Kinsella
Editura: Polirom
An aparitie: 2016
Coperta: Necartonata
Format: 200 x 130 mm
Nr. pagini: 280
ISBN: 978973466426
 
Comedie, romance si roman psihologic, o poveste despre iubire si incredere la virsta adolescentei
 
Audrey poarta tot timpul ochelari cu lentile negre. Nu-i scoate nici macar in casa. Nu iese niciodata in oras, rar cind schimba doua vorbe cu cineva pe care nu-l cunoaste si i se pare aproape imposibil sa se uite in ochii oamenilor. Asa e Audrey. Dar toate astea pina intr-o zi – cind apare Linus, prietenul fratelui ei. Audrey descopera ca poate sa vorbeasca cu Linus despre spaimele care nu-i dau pace. Linus o face sa rida si cu el nu se mai simte judecata nemilos de toata lumea. Incet-incet, Audrey se indreapta spre vindecare si se indragosteste. Dar poti sa te gindesti la viitor daca n-ai rezolvat ce e tulbure si rau in trecut? Poate sa te iubeasca cineva daca te-a vazut, cum a vazut-o Linus pe Audrey, in clipele cele mai incercate din viata ta?
 
„Dialoguri scinteietoare, personaje construite convingator, relatii intre parinti si copii cum n-ai mai intilnit… Lui Sophie Kinsella i-a reusit o poveste fascinanta.” (School Library Journal)
 
„In cautarea lui Audrey e simpatic si se citeste usor, dar vorbeste si despre lucruri mai profunde, precum maturizarea si responsabilitatea.” (The Guardian)
 
„Un roman plin de sensibilitate si umor. Talentul lui S. Kinsella in maxima lui stralucire.” (Publishers Weekly)
 
„O carte despre cit e de complicata mintea la vremea adolescentei. Sophie Kinsella stie.” (Booklist)
Specificatii
Varsta
14+
Limba
Romana
Format
Fizic

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!