Vanatorii de comori. Vol. 3: Secretul orasului interzis - Jammes Paterson, Chris Grabenstein, cu ilustratii - Juliana Neufeld

Vanatorii de comori. Vol. 3: Secretul orasului interzis - Jammes Paterson, Chris Grabenstein, cu ilustratii - Juliana Neufeld

Cod produs: 9789731286730
38 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: James Patterson, Chris Grabenstein
Ilustrator: Juliana Neufeld
Editura: Corint Junior
An aparitie: 2015
Coperta: Cartonata
Format: 210 x 140 mm
Nr. pagini: 429
ISBN: 9789731286730
 
Corint Junior si seria Vanatorii de comori duc aventurile la un nou nivel! Cel de-al treilea volum al seriei, Secretele Orasului Interzis, ii conduce pe copii intr-o noua calatorie nemaipomenita prin Europa si Asia!
 
Vanatorii de comori, Bick si Beck Kidd trebuie sa recupereze unele dintre cele mai pretioase artefacte din istorie, pentru a-si salva mama, rapita de o banda de pirati fara scrupule. De data aceasta, copiii trebuie sa ajunga in China, in incercarea disperata de a gasi suficient de repede indiciile salvatoare, intr-o cursa contra cronometru pentru a descoperi secretele bine pazite ale Orasului Interzis.
Vor reusi ei sa fie mereu cu un pas inaintea raufacatorilor?
Corint Junior si Vanatorii de comori. Secretele Orasului Interzis iti sunt alaturi in aceasta noua aventura! 
 
Fragment: 
 
„CAPITOLUL 44
 
Urmand instructiunile unchiului Timothy, am coborat in catacombele foarte inguste, foarte adanci si foarte inspaimantatoare ale celor Treisprezece Morminte ale dinastiei Ming.
Da, era locul de veci a treisprezece imparati.
 
Numai unchiul Timothy putea alege un mormant ca punct de intalnire.
 
Dupa ce am traversat cateva camere mortuare, am ajuns in sfarsit in cripta unde ne astepta unchiul Timothy.Nu era singur. Era insotit de doua dintre gorilele cu fete de nemti de la galeria de arta. Precum si de un barbat cu aspect dubios si parul pieptanat peste cap. Semana cu o corcitura de viezure cu nevastuica. Am inceput sa imi fac vant cu mana pe la nas.
 
V-ati dat seama.Era Dionysus Streckting, iar informatiile despre el erau cat se poate de corecte. Ii simteam duhoarea, desi ma aflam la cativa metri distanta. Putea ca o toaleta infundata. Dintr-o benzinarie insalubra. Intr-o zi torida, de vara.
 
Cei patru barbati chicoteau de mama focului.Tommy a ridicat o mana. La semnalul lui, ne-am lipit de pereti si ne-am retras in tunelul intunecos ca sa auzim ce anume ii amuza pe cei patru raufacatori atat de tare.Dupa toate aparentele, cei doi batausi cu cioc care ne fugarisera prin Beijing erau tot oamenii lui Dionysus Streckting.
 
Beck a icnit surprinsa cand a vazut ce aveau la ei.
 
- E tabloul de Picasso! Femeie goala pe plaja. E cel de la galeria de arta!
- Felicitari, domnilor, s-a auzit glasul lui Streckting. Bine lucrat!
- Danke, sefu'.
- Timothy? a zis Streckting.
- Da?
- Taie-l de pe lista.
- E ca si taiat.
 
Beck ajunsese la capatul rabdarii.
 
A iesit din tunel si a pasit hotarata in camera. Barbatii s-au intors brusc spre ea.
 
- O sa-l inapoiati proprietarului de drept, nu-i asa, unchiule Timothy? a spus ea.”
Specificatii
Varsta
7-9 ani,  10-12 ani,  13-14 ani,  14+
Limba
Romana
Format
Fizic

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!