Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm - Fratii Grimm, cu ilustratii - Jean-Noel Rochut

Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm - Fratii Grimm, cu ilustratii - Jean-Noel Rochut

Cod produs: 9789731286815
72,00 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Fratii Grimm
Ilustrator: Jean-Noel Rochut
Editura: Corint Junior
An aparitie: 2016
Coperta: Cartonata
Format: 280 x 220 mm
Nr. pagini: 223
ISBN: 9789731286815
 
Volumul cuprinde cele mai cunoscute si indragite povesti scrise de fratii Grimm si repovestite de Jeanne Moineau: Muzicantii din Bremen; Tom Degetel; Croitorasul cel viteaz; Scufita Rosie; Frumoasa din padurea adormita; Cenusareasa; Alba-ca-Zapada; Hansel si Gretel; Clopotica; Cei 12 frati  si multe altele.
 
Pornesti intr-o calatorie spre o alta lume unde printesele au parul de aur, printii infrunta orice primejdie, vrajitoarele arunca blesteme si farmece, castelele se ridica semete pana la nori, iar padurile ascund cele mai ciudate fapturi. O lume unde, in ciuda tuturor necazurilor si piedicilor, binele invinge intotdeauna raul.
 
Fiecare pagina a cartii cuprinde imagini mari, bogat colorate, care completeaza minunat povestea.
 
Fragment din povestea “Jorinde si Joringel„:
 
„Intr-un vechi castel, inconjurat de o padure intinsa, traia o batrana vrajitoare. Ziua se preschimba in pisica sau in bufnita, iar seara isi recapata infatisarea umana. Aceasta femeie batrana avea puteri mari si atragea toate animalele bune de vanat ca sa le manance. Nimeni nu se putea apropia de castel la mai putin de o suta de pasi, daca nu, ramanea stana de piatra. Nu se puteau elibera decat printr-o formula magica rostita de batrana femeie. Cand se apropia o tanara fata, o prefacea intr-o pasare, pe care o inchidea intr-un cos. Asa ca avea cel putin sapte mii de cosuri inchise intr-o sala din castel.
 
Intr-o zi, o tanara pereche mergea sa se plimbe in padure ca sa poata vorbi in liniste. Jorinde era o tanara mai frumoasa decat celelalte. Era logodnica lui Joringel, un tanar la fel de frumos. In curand aveau sa se logodeasca. in timp ce se plimbau, Joringel ii spuse iubitei lui:
 
— Scumpa mea Jorinde, in niciun caz sa nu te apropii de castel.”

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!