Pinguinii domnului Popper - Richard si Florence Atwater, cu ilustratii - Robert Lawson

Pinguinii domnului Popper - Richard si Florence Atwater, cu ilustratii - Robert Lawson

Cod produs: 9786067880298
33 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Richard si Florence Atwater
Ilustrator: Robert Lawson
Editura: Arthur
An aparitie: 2016
Coperta: Cartonata
Format: 190 x 150 mm
Nr. pagini: 136
ISBN: 9786067880298 
 
Domnul Popper viseaza sa plece in expeditie in Antarctica si sa traiasca printre pinguini, ca amiralul Drake, pe care il admira enorm. Asa ca e de-a dreptul surprins cand marele explorator ii trimite un pachet in care se afla nici mai mult, nici mai putin decat un pinguin viu, tocmai de la Polul Sud!
Curand, micutului pinguin i se alatura o partenera si, cat ai clipi, in pivnita familiei Popper traiesc doisprezece pinguini.
Domnului Popper, un simplu zugrav, abia ii ajung banii sa-si hraneasca familia, iar cu toate comenzile de peste proaspat si creveti la conserva situatia scapa de sub control.
 
Fragment din cartea "Pinguinii domnului Popper" de Richard si Florence Atwater
 
"Desprinsese scandurile si o parte din ambalaj, care era un strat de gheata uscata, cand din strafundurile cutiei a auzit dintr-odata un sunet slab, un fel de orc. Cu siguranta ca mai auzise sunetul acela si-nainte, in filmele despre Expeditia Drake. Mainile ii tremurau, asa ca de-abia a reusit sa dea la o parte restul ambalajului.
Nu mai era niciun dubiu. Era un pinguin.
Domnul Popper a amutit de incantare.
Dar pinguinul nu tacea. A zis iar orc si, de data aceea, si-a intins aripile si a sarit din cutie peste ambalajele imprastiate pe jos.
Era voinic, inalt de vreo saptezeci de centimetri. Desi era cat un copilas, semana tare mult cu un gentleman micut, cu pieptul alb si fin, de parca ar fi avut o vesta, si cu spatele lung si negru, de parca ar fi avut un frac, pe care-l tara un pic pe jos. Ochii ii erau inconjurati de doua cercuri albe pe capsorul negru. Si-a intors capul dintr-o parte intr-alta in timp ce-l examina pe domnul Popper mai intai cu un ochi, apoi cu celalalt.
Domnul Popper citise ca pinguinii sunt tare curiosi si a aflat de-ndata cat de adevarat era, caci, din clipa in care a sarit din cutie, vizitatorul a inceput sa inspecteze casa. "
Specificatii
Varsta
7-9 ani,  10-12 ani,  13-14 ani,  14+
Limba
Romana
Format
Fizic

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!