Castelul din pod - Elizabeth Winthrop

Castelul din pod - Elizabeth Winthrop

Cod produs: 9786067884005
35 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Elizabeth Winthrop
Editura: Arthur
An aparitie: 2018
Coperta: Cartonata
Format: 205 x 140 mm
Nr. pagini: 160
ISBN: 9786067884005
 
Premiul pentru literatură pentru copii Dorothy Canfield Fisher Medalia California Young Reader
 
Nu trebuie să fii neapărat cavaler ca să pornești într-o aventură, ai nevoie însă de o inimă sinceră și de curaj să înfrângi dușmani cruzi. Acestea îl ajută și pe William, un băiețel de 10 ani. El descoperă magia castelului din pod, un cadou de rămas-bun de la menajera familiei, doamna Phillips. Castelul din piatră și lemn are turnuri de apărare, un pod mobil și un cavaler miniatural care prinde viață în mâinile lui.
 
Odată ce Sir Simon îi povestește despre încercarea prin care trecuse în regatul său, William înțelege că trebuie să-l ajute să dezlege enigma din castel. Un cavaler, o domniță și un scutier trec prin experiențe magice demne de cele trăite de Cavalerii Mesei Rotunde.
 
„Cred că povestea a impresionat cititori din toată lumea, indiferent de vârstă, pentru că fiecare dintre noi, mai ales copiii, ne dorim să avem control asupra oamenilor pe care-i iubim și pe care ne temem să nu-i pierdem. William ia o decizie fără să se gândească prea mult la consecințe, iar după aceea trebuie să plătească pentru ce a făcut. Acesta este singurul mod prin care el se maturizează suficient pentru a o lăsa pe doamna Phillips să plece. În adâncul sufletului, chiar dacă nu își dau seama, asta este ceea ce își doresc majoritatea copiilor: să crească, să se desprindă de ceilalți și să se descurce singuri.“
Elizabeth Winthrop
 
„O fantezie captivantă, cu suspans și detalii pitorești, însoțite de sfaturi prietenoase, care dau savoare poveștii.“
Publishers Weekly
Specificatii
Varsta
10-12 ani
Limba
Romana
Format
Fizic

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!