Cartea lui Julian - R.J. Palacio

Cartea lui Julian - R.J. Palacio

Cod produs: 9786067880038
35 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: R.J. Palacio
Ilustrator: Dan Ungureanu
Editura: Arthur
An aparitie: 2016
Coperta: Cartonata
Format: 200 x 140 mm
Nr. pagini: 120
ISBN: 9786067880038
 
Cartea lui Julian vine să completeze povestea despre Auggie Pullman cu o perspectivă inedită, prin vocea lui Julian, personajul "negativ" din Minunea.
 
Cartea lui Julian vine în completarea poveștii din Minunea, roman pentru copii aflat pe locul I în lista de bestselleruri New York Times și câștigător al premiilor Mark Twain și Junior Young Reader's Choice.
 
Julian, Jack și Charlotte sunt chemați de domnul director Tushman să-i prezinte locul viitorului lor coleg. Numai că nou-venitul nu este un copil obișnuit: August Pullman este un băiat cu serioase probleme cranio-faciale, care a trecut prin multe intervenții chirugicale.
 
Venirea lui tulbură apele la școala Beecher, iar Julian are o atitudine ostilă încă din prima zi. Deși în Minunea povestea era spusă din șase perspective diferite, nu există și versiunea lui Julian. Până acum, când R.J. Palacio îi oferă dreptul la replică și aflăm cum a trăit el întâlnirea cu Auggie, de ce s-a purtat urât și dacă e sau nu posibilă o împăcare între cei doi.
 
"Deși cartea începe destul de previzibil, povestea lui Julian e plină de suprize care scot în evidență tema principală a cărții - compasiunea. Însă nu doar compasiunea pentru victimă, ci și pentru agresor. Când vor afla motivele pentru care Julian se comportă așa, copiii vor învăța o lecție importantă despre cum este să te pui în pielea altcuiva." School Library Journal
 
"Cititorii îl știu pe Julian ca agresor a lui Auggie, băiatul cu probleme cranio-faciale, dar în această carte află că el nu este un personaj alcătuit doar din alb și negru, ci mai degrabă din nuanțe de gri... Palacio este o autoare pe care îți face mereu plăcere să o citești. Cartea lui Julian pare a fi desprinsă din Minunea, ceea ce înseamnă că vine perfect în completarea acesteia." Booklist
Specificatii
Varsta
10-12 ani,  13-14 ani,  14+
Limba
Romana
Format
Fizic
Disponibilitate
Cele mai vandute

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!