Cartea albă cu Apolodor sau Apolododecameronul - Florin Bican, cu ilustratii - Dan Ungureanu

Cartea albă cu Apolodor sau Apolododecameronul - Florin Bican, cu ilustratii - Dan Ungureanu

Cod produs: 9786067886474
33 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Florin Bican
Ilustrator: Dan Ungureanu
Editura: Arthur
An aparitie: 2019
Coperta: Cartonata
Format: 225 x 165 mm
Nr. pagini: 80
ISBN: 9786067886474
 
Un poem plin de culoare, care aruncă o lumină nouă asupra lui Apolodor și asupra lumii pinguinilor care-l întâmpină în Labrador: Apolodictator, Apolodizident, Apolodrama,  Apoloaumădoare, Apolodiva și mulți, mulți alții.
 
Amestec rar de omagiu și satiră, Cartea albă cu Apolodor se citește cu zâmbetul pe buze, cu dor de Gellu Naum și cu bucuria intensă dată de poezia bună.
 
„O lume de apolodorieni, apolodorini și apolodorine, de care se ocupă un autor... apolosof! Cu un final de-ți rupe inima de adevărat ce e.”
Simona Popescu
 
 „Dacă Apolodorul lui Gellu Naum n-ar fi existat, ar fi trebuit inventat. Dar dacă tot există, trebuie reinventat și perpetuat – este singura șansă de a mai salva ghețarii.”
Florin Bican
 
Avertismentul autorului: Textul cărții de față conține scene de violență fizică, verbală și emoțională, abateri deliberate de la normele gramaticale și lingvistice în vigoare, precum și eșantioane de limbaj erbaceu, folosite exclusiv în scopul caracterizării personajelor. Acestea nu sunt intenționate ca modele pentru cititori și, prin urmare, nu se recomandă preluarea și reproducerea lor ca atare în viața cotidiană.
 
 
 

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!