Profesorul Astro Cat si Frontierele Universului - Dominic Walliman, Ben Newman, cu ilustratii - Ben Newman

Profesorul Astro Cat si Frontierele Universului - Dominic Walliman, Ben Newman, cu ilustratii - Ben Newman

Product code: 9786068780467
45,00 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Dominic Walliman, Ben Newman
Ilustrator: Ben Newman
Editura: Pandora-M
An aparitie: 2016
Coperta: Necartonata
Format: 290 x 290 mm
Nr. pagini: 64
ISBN: 9786068780467 
 
Profesorul Astro e cea mai desteapta pisica din cate s-au vazut – atat de desteapta, incat are cate o diploma in fiecare materie de sub Soare! Ca veni vorba despre Soare, se intampla sa stie foarte multe si despre el.
 
Din Profesorul Astro Cat si Frontierele Universului vei afla absolut totul despre stele, planete, sistemul solar, galaxii si Univers. Profesorul Astro s-a asigurat ca asa va fi – e o felina foarte greu de multumit!
Dr. Dominic Walliman BSC, MSC a primit titlul de doctor in Fizica Dispozitivelor Cuantice de la Universitatea din Birmingham, Anglia. El isi petrece zilele programand computere cuantice.
Ben Newman este un grafician premiat si creator de benzi desenate din Londra, Anglia.
 
Fragment din enciclopedie:
    
"Pamantul
Casa noastra din Univers este o sfera solida albastru-verzuie, numita Pamant sau Terra. Pamantul gazduieste toate formele de viata descoperite vreodata, si ce varietate fantastica a vietii ne arata!
Exista un motiv serios pentru care pe pamant sunt atat de multe plante si animale: au conditii ideale de viata. Exact ca Bucle de Aur, careia nu-i placea budina nici prea calda, nici prea rece, plantelor si animalelor nu le place ca planeta lor sa fie nici prea calda, nici prea rece. Pamantul este la distanta ideala de Soare pentru ca temperatura sa fie ideala pentru ca viata sa infloreasca.
 
Avem singura planeta din intregul sistem solar care are destula apa, esentiala vietii. Daca am fi fost prea aproape de Soare, toata apa s-ar fi evaporat si am fi trait ca in desert. Dac-am fi fost prea departe de Soare, toata apa ar fi inghetat si totul ar fi aratat ca la Polul Nord. Pamantul este exact unde trebuie pentru a avea apa: in zona Bucle de Aur.
 
Stratul de aer care inconjoara Pamantul se numeste atmosfera si este ca o patura calduroasa care ne protejeaza din spatiu. Chiar daca Soarele intretine viata terestra dandu-ne caldura si lumina, razele sale pot fi deosebit de nocive. De acea ne dam cu crema de protectie solara vara, ca sa nu ne ardem pielea.
 
Atmosfera ne protejeaza de cele mai nocive raze ale Soarelui si de asemenea pastreaza caldura Pamantului, impiedicandu-l sa se raceasca prea tare."
Specifications
Varsta
7-9 ani,  10-12 ani,  13-14 ani,  14+
Limba
Romana
Format
Fizic

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!