Sapiens. O istorie grafică. Volumul I. Nașterea omenirii - Yuval Noah Harari , David Vandermeulen , Daniel Casanave

Sapiens. O istorie grafică. Volumul I. Nașterea omenirii - Yuval Noah Harari , David Vandermeulen , Daniel Casanave

Cod produs:
79,00 Lei
-+
Adauga in cos
 
Sapiens. O istorie grafică.
Volumul I. Nașterea omenirii
 
Autor: Yuval Noah Harari , David  Vandermeulen , Daniel Casanave
Număr pagini: 248
ISBN: 978-973-46-8309-3
Tip ediție: cartonată, color
Format: 205x275
An apariție: 2020
Editura Polirom
 
Primul volum al unei istorii ilustrate a omenirii avînd la bază bestsellerul lui Yuval Noah Harari devenit o carte-fenomen la nivel mondial
 
În Nașterea omenirii, un Yuval ficțional ne invită să-l însoțim în palpitanta aventură numită istorie, cutreierînd pămîntul alături de o sumedenie de personaje pestrițe. Ei se detașează de vacarmul lumii noastre inundate de informații, fac un pas în spate și privesc imaginea de ansamblu: istoria speciei noastre de la începuturi pînă astăzi. Pe parcursul explorărilor, o întrebare nu le dă pace: cum a ajuns o maimuță neînsemnată stăpîna planetei, capabilă să fisioneze atomul, să zboare pe Lună și să manipuleze codul genetic?
 
Formatul grafic le propune cititorilor un nou tip de explorare intelectuală și artistică a trecutului. Evoluția oamenilor este reimaginată ca un reality-show. Prima întîlnire dintre sapiens și neanderthalieni este examinată prin intermediul capodoperelor artei moderne. Extincția mamuților și a tigrilor cu dinți-sabie e repovestită ca un film polițist. Haideți să-i cunoașteți pe neanderthalieni, pe atotputernicul Doctor Fiction și pe cei mai răi criminali în serie care au existat vreodată – și să aflați de ce sîntem cu toții captivi în visul unor oameni morți demult!
 
Yuval Noah Harari (autor)
Yuval Noah Harari a obţinut doctoratul în istorie la University of Oxford şi este profesor de istorie universală în cadrul Departamentului de Istorie al Universităţii Ebraice din Ierusalim. Cartea sa Sapiens, publicată iniţial în Israel în 2011, a fost tradusă în peste patruzeci de limbi. Timp de peste şase luni s-a aflat pe lista bestsellerurilor Sunday Times şi a fost de asemenea în topul bestsellerurilor New York Times. De același autor, la Editura Polirom au apărut Sapiens. Scurtă istorie a omenirii (2017), Homo deus. Scurtă istorie a viitorului (2018) și 21 de lecții pentru secolul XXI (2018).
 
 
David  Vandermeulen (autor)
David Vandermeulen, autor și ilustrator de benzi desenate, provine de pe scena underground bruxelleză. În 2005, a publicat Fritz Haber, o serie de romane grafice biografice. Din 2016 coordonează colecția de benzi desenate educative „La Petite Bédéthèque des savoirs” la editura belgiană Le Lombard.
 
 
Daniel Casanave (autor)
Daniel Casanave locuiește la Reims și își împarte timpul între domenii variate, precum ilustrarea, scenografia și benzile desenate, dar și desenele pentru televiziune sau la procese. Din 2001, explorează lumea celei de-a noua arte punând accent pe adaptarea unor capodopere ale literaturii și a biografiilor unor personalități. De asemenea, publică regulat în La Revue dessinée și a realizat patru albume în colaborare cu astrofizicianul Hubert Reeves.
Specificatii
Varsta
14+
Limba
Romana
Format
Fizic
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!