Mihai I al Romaniei - Adrian Cioroianu, Mihaela Simina

Mihai I al Romaniei - Adrian Cioroianu, Mihaela Simina

Product code: 9786065888760
50,00 Lei
-+
Adauga in cos

Autor: Adrian Cioroianu, Mihaela Simina
Editura: Curtea Veche
An aparitie: 2016
Coperta: Necartonata
Format: 250 x 190 mm
Nr. pagini: 96
ISBN: 9786065888760

Asemeni initiativei generoase si vizionare din anul 1895, cand, sub domnia Regelui Carol I si prin efortul folcloristului ­Dumitru Stancescu si al editorului Carol Muller, a fost pusa temelia colectiei de carte „Biblioteca pentru toti“, astazi, Curtea Veche Publishing vine, altruist si inspirat, in ajutorul ­copiilor si tinerilor tarii.


Numarul cititorilor de carte a scazut foarte ingrijorator in Romania ultimelor doua decenii. Tot mai putine volume ajung in mainile copiilor si adolescentilor, tot mai putine titluri se asaza in biblioteca de familie a contemporanilor nostri.


La fel ca primii nostri Suverani, Carol I si Elisabeta, care erau absolut convinsi de nevoia de carte pentru prosperitatea natiunii, Familia Regala a Romaniei de astazi crede ca ignorarea cuvantului tiparit intre copertele cartii reprezinta o vulnerabilitate a natiunii si a patriei.


Parinti, aduceti cartea aproape de copiii vostri! Asa cum au nevoie de iubire, de soare si de familie, cei mai mici romani au nevoie de carti, pentru a se intregi ca oameni. - Principele Radu al Romaniei
 

Specifications
Varsta
7-9 ani,  10-12 ani,  13-14 ani,  14+
Limba
Romana
Format
Fizic

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!