TEA ȘI CAMELEON SUNT FRAȚI - Mateo José Manuel; Pedro Javier Martínez, cu ilustratii - Koichiro Kashima

TEA ȘI CAMELEON SUNT FRAȚI - Mateo José Manuel; Pedro Javier Martínez, cu ilustratii - Koichiro Kashima

Cod produs: 9786069677483
50,00 Lei
-+
Adauga in cos

TEA ȘI CAMELEON SUNT FRAȚI

 
 An; 2022
ISBN: 9786069677483
Varsta: 3+
Nr pagini: 48
 

Iubirea dintre frați poate face minuni.

Ce învățăm din Tea și Cameleon sunt frați

Lucrurile simple sunt cele care ne fac cei mai fericiți.

Pe o planetă cât o firimitură de biscuit, pe un nufăr sau într-o zaharniță, locuiesc doi frați care ne conving să credem în bucuria adusă de lucrurile banale. Această carte pentru copii este despre viața misterioasă și fericită a unei fete pe numea „Tea”, îmbrăcată în costum de cameleon, și a fratelui ei mai mic „Cameleon”.

Lumea lor este ghidată de ideile pe care Tea le eliberează la fiecare pas și care îl învăluie ușor pe Cameleon. Cartea ilustrată pentru copii îi poate bucura chiar și pe adulții ce recunosc mulțimea de indicii care conduc către morala poveștii.

Cu un fir narativ diferit, cartea constă în trei povești mai mici, fiecare cu un titlu. În jocul nesfârșit al copilăriei, cei doi frați descoperă Marele Nor al Ceaiului, învață despre inexistența fantomelor și fac o călătorie auditivă pe lacul DO RE MI.

Detalii despre carte

Pornind de la ilustrațiile captivante ale lui Koichiro Kashima, autoarea María José Ferrada portretizează autentic relația profundă dintre frați. Împreună reușesc să dea viață, prin forme și culoare, unei povești fantastice. Copiii regăsesc aici personaje unice, vehicule, unelte și peisaje pe care nu le-au mai văzut până acum într-o carte.

Cartea este disponibilă în dimensiunile 217×313 mm.

Coperțile au fost imprimate pe hârtie Claro Bulk, de 150 g, și cașerate pe carton de 2.5 mm, cu plastifiere mată. Paginile interioare și forzațul au fost tipărite hârtie Claro Bulk, de 150 g. Tehnica de legare a cărții este cea de broșare cu termoclei și coasere atentă cu ață

 
Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!