PROTECTORUL COPACULUI - Myriam Ouyessad, cu ilustratii - Anja Klauss

PROTECTORUL COPACULUI - Myriam Ouyessad, cu ilustratii - Anja Klauss

Cod produs: 9786069677452
60,00 Lei
-+
Adauga in cos

PROTECTORUL COPACULUI

 
An

2022

ISBN

978-606-9677-45-2

Număr pagini

32

Vârsta

3 ani +

Descoperă sensibilitatea artistică a copilului tău.

Ce învățăm din Protectorul copacului

Inspirată de renumita pictură murală a lui Gustav Klimt „Arborele vieții”, cartea pentru copii spune povestea unui copac magic al cărui fruct poate salva vieți.

Opera lui Klimt a fost interpretată în nenumărate moduri de-a lungul timpului. Versiunea lui Myriam Ouyessad și Anja Klauss reunește cu pricepere misterele și profunzimea din jurul capodoperei lui Klimt într-o poveste pentru tinerii cititori.

Scrierea lirică reușește să complimenteze arta superbă a lui Klimt. Cei mici învață aici despre tema răbdării, a înțelepciunii, a credinței și dragostei pentru natură. Toate eforturile au scopul de a încuraja copiii să descopere noi detalii de fiecare dată când deschid cartea.

Detalii despre carte

Pe măsură ce micii cititori întorc paginile acestei cărți, ei vor fi atrași de ilustrațiile detaliate și îndrăzneț colorate, ce reprezintă un prelungire a priceperii talentatului pictor. Cartea include o reproducere extraordinară a „Arborelui vieții”, împreună cu informații despre Klimt și opera sa.

Coperțile au fost tipărite pe hârtie plastifiată mată, de 150 g și, ulterior, cașerate pe carton de 3 mm. Paginile au fost imprimate pe hârtie mată premium, de 200 g, cu un strat de lac offset. Tehnica de legare a cărții este cea de coasere cu ață și broșare cu termoclei, pentru un plus de rezistență.  

 
Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!