POATE - Kobi Yamada, cu ilustratii - Kobi Yamada

POATE - Kobi Yamada, cu ilustratii - Kobi Yamada

Cod produs: 978-606-9677-26-1
69,00 Lei
-+
Adauga in cos

POATE

 

An

2022

ISBN

978-606-9677-26-1

Număr pagini

40

Vârsta

3 ani +

 

Poate, Kobi Yamada

Te-ai întrebat vreodată de ce ești aici?

Ce învățăm din Poate

Cartea inspirațională pentru copii prezintă o poveste despre potențialul nesfârșit din noi toți.

Cei mici descoperă printre filele magice o mulțime de îndemnuri prețioase pentru viață. Croiește-ți propriul drum și nu-ți fie teamă să te afișezi așa cum ești. Existența ta face diferența, iar locul tău în lume este unic.

Orice vârstă ai avea, cartea îți atinge inima și te cucerește cu mesajele sale emoționante. Fiecare dintre noi este un spirit creativ care se înalță din inimă și minte. Parcurgeți povestea fascinantă și învățați împreună cum să dați frâu liber acestui spirit.

Pentru copiii și părinții cu înclinații artistice, estetica limbajului vă va surprinde. Căci Kobi Yamada adaugă profunzime și complexitate fiecărei propoziții. Atât de maiestuos scrise, cuvintele emit multe înțelesuri și mesaje folositoare pentru noi toți.

Detalii despre carte

Ilustrațiile realizate minuțios de Gabriella Barouch redau o viziune autentică. La granița dintre realitate și imaginație, în culori pastelate, protagoniștii și acțiunile acestora sunt conturate într-un tablou fascinant.

Cartea este disponibilă în dimensiunile 213 x 303 mm. Coperțile au fost imprimate pe hârtie Astroprint, de 120 g, apoi cașerate pe carton de 3 mm.  Ilustrația diafană realizată în policromie prezintă ornamente în folio auriu. În plus, coperțile sunt învelite de o supracopertă frumos ilustrată, cu accente de culoare specială aurie, la care se adaugă clapete ce conțin informații prețioase despre autor și ilustrator și o scurtă prezentare a poveștii.

Paginile interioare au fost tipărite în policromie pe hârtie Olin Regular high white, de 150 g, având o suprafață delicată la atingere, iar forzațul este tipărit cu Pantone 1675. Procesul s-a finalizat prin broșare cu termoclei și coasere atentă cu ață.

Colecția Cărți fără pereche este o călătorie nesfârșită pe mările tărâmului imaginației.

Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!