PETE ȘI BOB, CÂINII DETECTIVI – CAZUL OULUI PIERDUT - Katarina Gorelik

PETE ȘI BOB, CÂINII DETECTIVI – CAZUL OULUI PIERDUT - Katarina Gorelik

Cod produs: 978-606-9677-51-3
36,00 Lei
-+
Adauga in cos

PETE ȘI BOB, CÂINII DETECTIVI – CAZUL OULUI PIERDUT

 

An

2022

ISBN

978-606-9677-51-3

Vârsta

3 ani +

Număr pagini

40

 

Ce poți face când curiozitatea nu-ți dă pace?

Ce învățăm din Pete și Bob, câinii detectivi – Cazul oului pierdut

Cartea spune povestea lui Pete și Bob, doi detectivi amatori cărora le place să returneze obiectele lipsă proprietarilor lor. Însă, într-o zi, aceștia ajung să se confrunte cu un caz misterios și complicat.

Cui îi aparține oul pe care tocmai l-au dezgropat? Firul narațiunii urmărește o căutare complexă și intrigantă, iar cei doi detectivi sunt hotărâți să-i găsească micuțului rotunjel părinții. Împreună cu Pete și Bob, cei mici descoperă familii de animale și află care dintre acestea se reproduc prin depunerea ouălor. Mai mult, apar în carte indicii referitoare la reciclarea selectivă, caracteristici ale animalelor, adopție, toleranță și renunțarea la prejudecăți.

Fabula pentru copii surprinde prin limbajul simplu, dar cuprinzător. Fiecare scenă este descrisă în detaliu, iar dialogul dintre cei doi detectivi și personajele pe care le întâlnesc este absolut fabulos.

Detalii despre carte

Ilustrațiile Katerinei Gorelik sunt pline de culoare și dinamism, și fac acțiunea tangibilă. Însă, detaliile care atrag atenția sunt expresiile faciale ale personajelor umoristice. Această fabulă amuzantă pentru copii stârnește chiar și râsul adulților.

Cartea este disponibilă în dimensiunile 165×230 mm.

Coperțile au fost imprimate pe hârtie volumică Claro Bulk, de 150 g, și cașerate pe carton de 2.5 mm, cu plastifiere mată. Paginile interioare și forzațul au fost tipărite hârtie Claro Bulk, de 150 g. Tehnica de legare a cărții este cea de broșare cu termoclei și coasere cu ață.

„Cazul oului pierdut” face parte din seria de cărți pentru copii „Pete și Bob – câinii detectivi”.

Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!