MICUL NUN - Géraldine Elschner

MICUL NUN - Géraldine Elschner

Cod produs: 978-606-9677-49-0
60,00 Lei
-+
Adauga in cos

MICUL NUN

 

An

2022

Vârsta

3 ani +

ISBN

978-606-9677-49-0

Număr pagini

32

 

Incursiune în contextul istoric al artei egiptene.

Ce învățăm din Micul Nun

Cartea ilustrată pentru copii este inspirată de sculpturile egiptene antice văzute în muzeele din întreaga lume. Povestea fascinantă pentru cei mici dezvăluie legătura puternică ce a existat între poporul egiptean și hipopotamii care locuiam pe Nil.

Civilizația egipteană timpurie reprezintă o sursă de curiozitate și fascinație atât pentru copii, cât și pentru adulți. Iar prin intermediul acestei povești simple, dar emoționante, cititorii descoperă cum și de ce hipopotamul a fost o figură atât de importantă în Antichitate.

Limbajul folosit le oferă copiilor și părinților ocazia de a afla informații noi despre istoria artei prin intermediul unei povești fascinante, cu morală. În plus, la finalul cărții apar menționate detalii istorice și artistice despre hipopotamii albaștri.

Detalii despre carte

Anja Klauss își bazează ilustrațiile pe stilul antic al artei egiptene. Culorile utilizate sunt îndrăznețe și vibrante, acestea făcând trecerea de la nuanțe de albastru, la nuanțe de roșu aprinse. Hieroglifele și arta în stil egiptean fac din întreaga carte o operă de artă. Povestea este pe cât de captivantă, pe atât de educativă. Copiii învață despre cultura egipteană antică, arheologie, artefacte și artă.

Coperțile sunt tipărite pe hârtie plastifiată mată, de 150 g și cașerate pe carton de 3 mm. Imprimarea paginilor interioare este realizată pe hârtie mată premium, de 200 g, cu un strat suplimentar de lac offset. Cartea este cusută atent cu ață și lipită cu termoclei.

Colecția Cărți fără pereche le oferă copiilor și adulților povești fascinante și educative.

 
Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!