ÎNCERCĂRI - Kobi Yamada, cu ilustratii - Elise Hurst

ÎNCERCĂRI - Kobi Yamada, cu ilustratii - Elise Hurst

Cod produs: 978-606-9677-34-6
69,00 Lei
-+
Adauga in cos

ÎNCERCĂRI

 

An

2022

ISBN

978-606-9677-34-6

Vârsta

5+

Număr pagini

48

 

De unde știi ce este posibil dacă nu încerci?

Ce învățăm din Încercări

Această poveste cu morală este pentru toți cei aflați la început de drum și au nevoie de motivație pentru a avea încredere în forțele proprii.

Orice cale are și obstacole, important este să știm cum să le depășim. Căci orice succes presupune și eșecuri. Cartea pentru copii îi învață pe aceștia despre perseverență și puterea de a continua chiar și atunci când lumina speranței este slabă.

Povestea reprezintă un pansament pentru cei care au experimentat durerea de a încerca ceva nou și de a nu ieși așa cum au sperat. Această carte cu morală transmite un mesaj puternic și cuprinzător. Eșecul ne oferă mai multe decât ne putem da seama. Lecțiile pe care le învățăm ne ajută să ne dezvoltăm și să descoperim toate lucrurile extraordinare de care suntem capabili.

Textul este atât de profund, iar metaforele folosite stilizează limbajul într-un mod autentic. Această carte este ca o lecție de viață pentru cei care vor să renunțe la visurile lor.

Detalii despre carte

Ilustrațiile realizate de Elise Hurst sunt adevărate opere de artă și oferă un acompaniament vizual textului. Ea folosește tușe grafice într-o gamă restrânsă de culori, combinând penița cu laviuri în pensulă, creând astfel o atmosferă de epocă. Astfel, cartea este citită ușor de către cei mici, captându-le atenția până la final.

Cartea este disponibilă în dimensiunile 220 x 266 mm. 

Coperțile au fost imprimate pe un fond de Pantone 7707 și folio auriu, pe hârtie Astroprint Juta, de 120 g și cașerate pe carton de 3 mm. Supracoperta este tipărită cu policromie și Pantone 874 C pe hârtie lucioasă, de 170 g, cu un strat suplimentar de lac offset. Pe clapetele interioare se regăsesc descrierile autorului și ale ilustratoarei. Paginile interioare au fost tipărite în policromie pe hârtie Olin Regular high white, de 150 g, iar forzațul este tipărit cu Pantone 874 U. Tehnica de legare a cărții este cea de broșare cu termoclei și coasere cu ață, rezultând un produs finit de calitate.

Colecția Cărți fără pereche ne oferă o mulțime de povești pline de învățăminte.

Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!