GEOGRAFIE CU RATONUL PĂLĂRIE - Laura Dina

GEOGRAFIE CU RATONUL PĂLĂRIE - Laura Dina

Cod produs: 9786069677476
60,00 Lei
-+
Adauga in cos

GEOGRAFIE CU RATONUL PĂLĂRIE

An: 2022

ISBN: 9786069677476

Varsta: 3-8 ani

Nr pagini: 60


 

Geografia merge cot la cot cu poezia.

Ce învățăm din  Geografie cu Ratonul Pălărie

Un personaj fantastic, iubit și plin de viață își face loc printre cărțile de geografie pentru copii. Ratonul Pălărie îi poartă pe toți piticii într-o călătorie vizuală și imaginară prin frumoasa Românie.

Munte, dealuri sau câmpii? La podiș nu ne-om opri! Maramureș, Peleș, Sighișoara, să explorăm țărișoara.

Toți micuții cititori se bucură de o abordare unică, într-un stil ludic, a cunoștințelor de bază legate de geografie. Mai mult, fac acest lucru având un tovarăș jucăuș, îmbrăcat la patru ace și cu spirit de explorator.

Versurile Laurei Dina, autoarea cărții, se împletesc melodios pe tot parcursul poveștii. Aceasta utilizează un limbaj simplu, o exprimare lirică adecvată înțelegerii copiilor, tehnică ce captează atenția și îi ajută să rețină mai ușor ceea ce tocmai au citit.

 Detalii despre carte

Desenele Danielei Olaru creează o legătură armonioasă între cuvinte și imagini. Ilustrațiile cărții sunt realizate în totalitate în guașă pe hârtie de acuarelă. Intervenția digitală a fost adusă doar pe alocuri, cu scopul de a completa formatul final. Munți, mări, orașe, sate, edificii și multe altele sunt pictate în culori vibrante, pline de viață și optimism.

Cartea este disponibilă în dimensiunile 240×300 mm.

Coperțile sunt cașerate pe carton plastifiat mat, de 150 g și 2.5 mm, cu un strat suplimentar de lac UV, pentru a oferi protecție culorilor. Paginile interioare și forzațul sunt tipărite pe hârtie volumică Claro Bulk, de 150 g. Procesul s-a finalizat prin lipirea paginilor cu termoclei și coaserea atentă cu ață, rezultând un produs finit de calitate.

Colecția Cărți fără pereche reprezintă un reper în literatura fantastică pentru copii.

 
Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!