CASA FANTEZIEI - Géraldine Elschner

CASA FANTEZIEI - Géraldine Elschner

Cod produs: 978-606-9677-46-9
60,00 Lei
-+
Adauga in cos

CASA FANTEZIEI

 

An

2022

ISBN

978-606-9677-46-9

Vârsta

3 ani +

Număr pagini

36

 

 

Poate coexista natura cu arhitectura?

Ce învățăm din Casa fanteziei

Artistul austriac Friedensreich Hundertwasser spunea că umanitatea și natura împărtășesc un parteneriat armonios, lucru pe care îl demonstrează prin creațiile sale arhitecturale.

Pe măsură ce narațiunea își dezvoltă firul, cei mici învață despre principiile celebre și inedite ale lui Hundertwasser. Dreptul chiriașilor de a picta pereții în afara ferestrelor lor și camere separate pentru copaci sunt doar câteva dintre acestea.

Această poveste este ușor de citit de către cei mici și poate fi folosită ca instrument de predare pentru culori, arhitectură și pădurile din orașe. La finalul cărții, găsim și o scurtă biografie a lui Hundertwasser referitoare la munca artistului, ale cărui idei sunt integrate în multe concepte arhitecturale actuale. Cartea este potrivită pentru copiii de toate vârstele.

Detalii despre carte

Cu ilustrații ce reflectă stilul îndrăzneț al lui Hundertwasser, această poveste pentru copii îi introduce pe tinerii cititori în ideea unei arhitecturi diferite, prietenoasă cu mediul. Desenele captivante ale lui Lucie Vandevelde transmit o viziune de copil asupra vieții orașului, cu oameni, animale de companie, automobile și mașini.

Tipărirea coperților a fost realizată pe hârtie plastifiată mată, de 150 g, iar, ulterior, acestea au fost cașerate pe carton de 3 mm. Paginile interioare au fost imprimate pe hârtie mată de calitate superioară, de 200 g, cu un strat suplimentar de lac UV. Tehnica de legare a cărții constă în broșarea cu termoclei și coaserea cu ață.

Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!