CĂLĂTORIE PE UN NOR - Veronique Massenot, cu ilustratii - Elise Mansot

CĂLĂTORIE PE UN NOR - Veronique Massenot, cu ilustratii - Elise Mansot

Cod produs: 978-606-9677-50-6
60,00 Lei
-+
Adauga in cos

CĂLĂTORIE PE UN NOR

 

An

2022

ISBN

978-606-9677-50-6

Vârsta

3 ani +

Număr pagini

32

 
 

Orice este posibil când îți permiți să visezi.

Ce învățăm din Călătorie pe un nor

Povestea fascinantă pentru copii se bazează pe una dintre cele mai durabile picturi ale artistului Marc Chagall „Mirii de la Turnul Eiffel”.

Această carte spune povestea unui poștaș pe nume Zephyr, care locuiește într-un mic sat albastru din munți, unde nimic nu se schimbă niciodată. Fiind un visător care speră în aventuri pe tărâmuri fantastice, poștașul ajunge să călătorească pe un nor spre meleaguri îndepărtate și pline de culoare. Ce personaje unice întâlnește în drumul său și deznodământul neașteptat rămân a fi descoperite de cititorii curioși.

Inspirați de capodopera lui Chagall, cei doi autori conturează o lume plină culoare, unde imaginația este singura cheie ce deschide toate ușile. Picturile inspirate de opera impresionantă a artistului ajută la construirea unei povești simple, dar poetice.

Detalii despre carte

Cartea include o reproducere superbă a capodoperei lui Chagall (Mirii de la Turnul Eiffel), ilustrând o călătorie de cuvinte și imagini care îi fascinează pe cititorii mici și mari. Astfel, copiilor le este introdusă, într-o viziune autentică, opera unuia dintre cei mai populari artiști ai secolului al XX-lea.

Coperțile au fost tipărite pe hârtie plastifiată mată, de 150 g, iar, ulterior, cașerate pe carton de 3 mm. Paginile interioare au fost imprimate pe hârtie mată de calitate superioară, de 200 g, cu un strat suplimentar de lac UV. Tehnica de legare a cărții este cea de broșare cu termoclei și coasere cu ață.

Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!