Ernest si Celestine la muzeu - Gabrielle Vincent, cu ilustratii - Gabrielle Vincent

Ernest si Celestine la muzeu - Gabrielle Vincent, cu ilustratii - Gabrielle Vincent

Cod produs: 9786068986203
35 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Gabrielle Vincent
Ilustrator: Gabrielle Vincent
Editura: Frontiera
An aparitie: 2020
Coperta: Cartonata
Format: 230 x 260 mm
Nr. pagini: 36
ISBN: 9786068986203
 
O nouă poveste din seria Ernest și Celestine!
 
Ernest este pasionat de istoria artei, iar la muzeu descoperă o mulțime de tablouri care îl captivează. Galeria interminabilă i se pare însă plictisitoare lui Celestine, care se rătăcește de Ernest. Cei doi prieteni se caută neliniștiți prin muzeu și, cu ajutorul paznicilor, se regăsesc. Celestine a tras însă o spaimă uriașă, din care își revine abia acasă, mângâiată de cuvintele afectuoase ale lui Ernest.
 
Îi cunoașteți deja pe ursul Ernest și pe șoricica Celestine. Sunt printre cele mai îndrăgite personaje din literatura europeană pentru copii. Ilustrate în acuarelă, poveștile lor surprind întâmplări din viața oricărui copil: micile bucurii sau dezamăgiri, pierderea unei jucării, capriciile zilnice. Textul simplu și puterea evocatoare a imaginilor pastelate fac din această serie de povești o capodoperă de mare sensibilitate și o primă școală a vieții pentru micii cititori.
 
În aceeași serie: „Ernest și Celestine l-au pierdut pe Simeon”, „Ernest și Celestine la picnic”
 
Gabrielle Vincent este pseudonimul sub care a publicat cărți pentru copii pictorița belgiană Monique Martin (1928-2000). În anii ’80, Monique Martin s-a dedicat cu pasiune ilustrației de carte pentru copii și a devenit creatoarea unor albume memorabile.
Specificatii
Varsta
7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!