Micul brad - Margaret Wise Brown, cu ilustratii - Jim LaMarche

Micul brad - Margaret Wise Brown, cu ilustratii - Jim LaMarche

Cod produs: 9786068996745
45,00 Lei
-+
Adauga in cos
Titlu: Micul brad
Autor: Margaret Wise Brown
Ilustrator: Jim LaMarche
Grupa de vârstă: 3-7 ani
Format: 22 x 28 cm 
Coperta cartonată
Numar pagini: 36
ISBN: 9786068996745 
An apariție: 2022
Traducere de: Tudor Călin Zarojanui de Jim LaMarche
Editura Cartea Copiilor
 
Bunătatea, speranța și iubirea ne dau putere să învingem greutățile.
 
Undeva, la marginea pădurii, trăiește un brăduț. Acolo s-a întâmplat să încolțească, nu cu mult timp în urmă, dintr-o sămânță purtată de vânt. Își dorește mult să nu mai fie singur. Dar nu are cum să ajungă în pădure, alături de ceilalți brazi verzi, înalți și puternici. Oare e posibilă o minune?
 
Undeva, într-o casă, la marginea pădurii, trăiește un băiețel. Acolo s-a întâmplat să se nască, nu cu mult timp în urmă. Îi place să privească pădurea și să asculte brazii vuind când bate vântul. Își dorește mult să vadă de aproape măcar un copac. Dar are un picior bolnav și nu poate să meargă. Oare e posibilă o minune?
 
 
Te duc la o mare Sărbătoare”, a spus bărbatul. „Vei lua parte la ea, iar la începutul primăverii te voi aduce înapoi și te voi sădi din nou acolo unde te-am găsit. În fiecare an vei fi oaspetele nostru la marea Sărbătoare, iar în fiecare primăvară vei reveni pe câmpul tău verde unde te-am găsit. Vei crește odată cu băiețelul meu. El nu poate veni să te vadă, dar tu vei fi copacul lui.”
 
Margaret Wise Brown (1910–1952) a fost o autoare americană cu o operă impresionantă – peste o sută de cărți pentru copii publicate în timpul vieții. Multe dintre titlurile sale sunt și azi în atenția editurilor și apar permanent noi traduceri în cele mai diverse limbi.
 
„Ca să scrii bine pentru copii, trebuie să-ți placă lucrurile care le plac și lor. Copiii de azi nu mai vor să citească doar basme cu zâne, ci și povești despre ei și viața lor de zi cu zi.“
 
Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!