Chiri si Chiriri - Kaia Doi, cu ilustratii - Kaia Doi

Chiri si Chiriri - Kaia Doi, cu ilustratii - Kaia Doi

Cod produs: 9786068996622
31,00 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Kaia Doi
Ilustrator: Kaia Doi
Traducator: Iolanda Prodan
Editura: Cartea Copiilor
An aparitie: 2022
Coperta: Cartonata
Format: 240 x 170 mm
Nr. pagini: 36
ISBN: 9786068996622 
 
Copii, biciclete și creioane colorate
 
O nouă zi, o nouă aventură! În această carte, prima din seria „Chiri și Chiriri“, cele două fetițe pornesc pe biciclete la o plimbare prin pădure. Unde vor ajunge și cu cine se vor întâlni?
 
Chiri și Chiriri nu sunt prea mari, au doar câțiva ani, poate că merg la grădiniță, în grupa mare, sau la școală în clasa pregătitoare. Oricum, știu deja să meargă bine pe biciclete și, ca la orice copii de această vârstă, dorința de a descoperi lumea pe cont propriu este de nestăvilit. 
 
Aventurile prin care trec cele două fetițe, mereu pe biciclete, au loc într-o lume caldă și prietenoasă, dar mult mai largă decât mediul familial și tocmai de aceea mesajul transmis copiilor, dincolo de bucuria lecturii și exuberanța ilustrațiilor, este unul despre autonomie, responsabilitate, depășirea limitelor și, cea mai importantă, încrederea în forțele proprii. „Și tu poți“ spun cele două personaje micilor cititori, „lumea e a ta“.
 
KAIA DOI (n. 1969) este o autoare și ilustratoare din Japonia. A făcut studii universitare de artă și design la Tokyo și s-a specializat în ilustrația de carte pentru copii. Instrumentele sale preferate sunt creioanele colorate. Simple și nepretențioase, dar foarte versatile, creioanele colorate sunt capabile să dea viață, în mâinile talentate ale acestei artiste, unei lumi a copilăriei libere și fericite, așa cum este și seria de cărți ilustrate cu Chiri și Chiriri (titlul original în japoneză: Chiri to Chiriri). Cele două fetițe care, în fiecare carte, pleacă pe biciclete într-o nouă aventură au făcut-o celebră pe autoare nu numai în Japonia, ci și în Italia, Marea Britanie sau Statele Unite.
 

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!