Dejunul unei frunze - Marina Debattista, cu ilustratii - Marina Debattista

Dejunul unei frunze - Marina Debattista, cu ilustratii - Marina Debattista

Cod produs:
34 Lei
-+
Adauga in cos
Poezii pentru copii? Desigur!
 
 
Copiii învață jucându-se. Atunci când învață să vorbească, le place să se joace cu sunetele, iar când se fac mai măricei, le place să se joace cu cuvintele. Poeziile pentru copii sunt printre cele mai îndrăgite lecturi. Iată de ce vă propunem să ne reamintim împreună că poezia este un joc de cuvinte și nu poate lipsi din primele lecturi ale unui copil.
 
„Dejunul unei frunze” este o selecție de poezii pentru copii, care se joacă într-un mod creativ cu sonoritățile și cuvintele. Textul poetic este remarcabil ilustrat de autoare printr-o combinație de acuarele, colaj și linogravură.
 
Marina Debattista este doctor în fizică și susține cursuri de popularizare a științei în cadrul Universității Oxford din Marea Britanie. În același timp, este pasionată de literatura ca joc de cuvinte (traduce cu plăcere din Lewis Carroll), dar și de cartea ca obiect fizic (concepe cărți de colecție, lucrate și legate manual). Marinei îi place să scrie și să ilustreze poezie. „Dejunul unei frunze” reprezintă cartea sa de debut.
 
Autor și ilustrator: Marina Debattista
Format: 21×29,7 cm/copertă cartonată
Număr de pagini: 40
Anul apariției: 2020
Editura Frontiera
ISBN: 978-606-8986-23-4
Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!