Rosie Revere, fetita inginer - Andrea Beaty, cu ilustratii - David Roberts

Rosie Revere, fetita inginer - Andrea Beaty, cu ilustratii - David Roberts

Cod produs: 9786069780510
29 Lei
Ne pare rau, acest produs nu mai este disponibil!
Autor: Andrea Beaty
Ilustrator: David Roberts
Editura: Pandora-M
An aparitie: 2017
Coperta: Necartonata
Format: 280 x 230 mm
Nr. pagini: 32
ISBN: 9786069780510
 
Un bestseller New York Times de la creatorii lui Iggy Peck, micul arhitect • Rosie Revere, fetita inginer, este prima carte publicata in Romania, care a fost citita in Statia Spatiala Internationala, de catre astronautul NASA - Kate Rubins.
 
Aceasta e povestea lui Rosie Revere, fetita care visa sa ajunga un mare inginer. Acolo unde unii oameni vad numai vechituri, Rosie Revere vede surse de inspiratie. Noaptea, singura in camera ei, Rosie cea sfioasa nascoceste tot soiul de dispozitive din te miri ce. Aparate de hotdogi, pantaloni din heliu, palarii din branza care alunga pitonii: nastrusnicele inventii ale lui Rosie ar face senzatie – daca ar avea curaj sa le arate cuiva. De teama sa nu dea gres, le ascunde sub pat. Pana cand destinul face ca stra-stramatusa ei Rose sa vina in vizita si sa o invete ca, daca prima data dai gres, nu trebuie sa te temi – ci trebuie sa te bucuri.
 
Andrea Beaty si David Roberts, echipa autor-ilustrator din spatele clasicei Iggy Peck, micul arhitect, au conceput inca o poveste minunata si plina de haz dedicata celor care-si urmeaza pasiunea cu perseverenta.
Specificatii
Varsta
3-6 ani,  7-9 ani
Format
Fizic
Limba
Romana

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!