Vesta șoricelului de Yoshio Nakae, cu ilustrații de Noriko Ueno

Vesta șoricelului de Yoshio Nakae, cu ilustrații de Noriko Ueno

Cod produs: 9786068996042
29 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Yoshio Nakae
Ilustrator: Noriko Ueno
Editura: Cartea Copiilor
An aparitie: 2019
Coperta: Cartonata 
Format: 210 x 240 mm
Nr. pagini: 32
ISBN: 9786068996042
 
Un șoricel are o vestă nouă, tricotată de mama lui. E roșie și îi stă foarte bine cu ea. Atât de bine, încât vor și alții s-o probeze: rața, maimuța, foca, leul, antilopa, chiar și elefantul. S-o probeze, de ce nu? Ce s-ar putea întâmpla?
 
YOSHIO NAKAE (n. 1940, Kobe, Japonia) a absolvit Nihon University Arts Department și a lucrat în domeniul graficii publicitare înainte de a deveni autor de cărți ilustrate pentru copii. Metoda sa de lucru este de a identifica o temă importantă și de a construi în jurul ei o poveste. Vesta șoricelului este prima carte dintr-o serie pe care a creat-o împreună cu ilustratoarea Noriko Ueno. Seria abordează un subiect esențial, care îi preocupă pe copii de la cele mai mici vârste: cum să interacționăm cu ceilalți?
 
NORIKO UENO (1940–2019, Saitama, Japonia) a început să colaboreze ca ilustratoare cu Yoshio Nakae încă din timpul studiilor (Nihon University Arts Department). Cu un stil subtil și versatil, în creion sau pastel, ilustrațiile create de Noriko Ueno sunt pline de sens și emoție, dar și nespus de amuzante.
 
Pentru Vesta șoricelului și alte cărți din seria cu acest personaj simpatic, Yoshio Nakae și Noriko Ueno au fost răsplătiți de-a lungul timpului cu mai multe premii ale literaturii japoneze: Kodansha Award for Picture Books (1975), Japan Picture Book Award (1987), Iwaya Sazanami Literary Award (2005).
Specificatii
Varsta
0-2 ani,  3-6 ani
Format
Fizic
Limba
Romana

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!