Gruffalo de Julia Donaldson, cu ilustrații de Axel Scheffler

Gruffalo de Julia Donaldson, cu ilustrații de Axel Scheffler

Cod produs: 9786068544014
29 Lei
-+
Adauga in cos
 
Autor: Julia Donaldson
 
Ilustrator: Axel Scheffler
 
Editura: Cartea Copiilor
 
An aparitie: 2013
 
Coperta: Cartonata
 
Format: 220 x 270 mm
 
Nr. pagini: 36
 
ISBN: 9786068544014
 
 
Un șoricel mergea prin codru-ntunecos/ Văzându-l, vulpea s-a gândit c-arată delicios.
Traducerea versurilor: Florin Bican
 
Dragă cititorule, știm că ești mic. Uneori treci prin încercări prea grele pentru făptura ta de copil. „Când o să fiu și eu mare și puternic?” te întrebi nerăbdător. Chiar acum, îți răspunde această poveste, și nu te mira. Dacă ai CURAJ și IMAGINAȚIE, Gruffalo cel fioros și toți cei ca el vor fugi care-ncotro.
 
Julia Donaldson (n. 1948) este o scriitoare, compozitoare și interpretă din Marea Britanie, foarte cunoscută și apreciată pentru cântece, piese de teatru și scenarii TV destinate copiilor, iar de două decenii și pentru numeroasele cărți pe care le-a scris. Gruffalo a fost publicată prima dată în 1999, în colaborare cu Axel Scheffler, un ilustrator la fel de cunoscut, și a devenit imediat un bestseller. A primit în același an premiul Nestle Smarties Book, iar în 2000 a fost desemnată cea mai bine vîndută carte pentru copii din Marea Britanie. Traducerile au urmat una după alta, Gruffalo fiind publicată până acum în 31 de limbi pe toate continentele. O adaptare pentru TV, sub forma unui film de animație de 30 de minute, a fost realizată în 2009.
 
Florin Bican (n. 1956) este poet și traducător. Din 2006 până în 2012 a coordonat, cu rezultate excelente, programul de traduceri al ICR (Institutul Cultural Român) sub conducerea lui Horia-Roman Patapievici. 
Specificatii
Varsta
3-6 ani
Format
Fizic
Limba
Romana

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!