Citește-i iepurașului tău de Rosemary Wells

Citește-i iepurașului tău de Rosemary Wells

Cod produs: 9786068544823
15 Lei
Ne pare rau, acest produs nu mai este disponibil!
 
Autor: Rosemary Wells
 
Editura: Cartea Copiilor
 
An aparitie: 2018
 
Coperta: Plastifiata
 
Format: 170 x 200 mm
 
Nr. pagini: 24
 
ISBN: 9786068544823
 
 
Dragi părinți, aceasta este o carte și pentru voi, nu numai pentru copiii foarte mici, de până la trei ani. Este o poezie ilustrată, completată de câteva pagini, realizate de asociația Citim Împreună România, despre cât de important e să citim împreună cu copiii de la început, din primele lor zile.
 
 
 
Un copil are nevoie de o pădure de cuvinte pe care s-o cutreiere, de o mare de cuvinte în care să se scalde. (Frank Bruni, jurnalist)
 
 
 
În primii trei ani de viață, creierul nu are nevoie de jucării extravagante, părinți cu doctorat sau internet de mare viteză. Ceea ce-i trebuie tânărului creier cel mai mult este un lucru pe care orice părinte, bogat sau sărac, cu diplomă de liceu sau fără, poate să i-l ofere oricând: vorbirea. Cuvintele și dialogul sunt cele care construiesc mintea unui copil.
 
Conversația dintre un adult iubitor și, da, chiar un nou-născut este cea care formează și hrănește tânărul creier. O mulțime de cuvinte. O mulțime de cuvinte frumoase, descriptive, pline de înțeles, rostite cu dragoste. Sunt peste tot. Ca razele soarelui, cuvintele, în număr nelimitat, sunt la îndemâna aproape oricui. 
Și totuși, în ciuda acestui lucru surprinzător, mulți bebeluși trec prin primii trei ani de viață fără bogăția de cuvinte și dialogul de calitate după care tânjește mintea lor. De ce se întâmplă asta?
Specificatii
Varsta
0-2 ani
Format
Fizic
Limba
Romana

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!