Ăsta e al meu! de Michel Van Zeveren

Ăsta e al meu! de Michel Van Zeveren

Cod produs: 9786068996028
29 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Michel Van Zeveren 
 
Ilustrator: Michel Van Zeveren 
 
Editura: Cartea Copiilor
 
An aparitie: 2019
 
Coperta: Cartonata
 
Format: 170 x 240 mm
 
Nr. pagini: 32
 
ISBN: 9786068996028
 
 
 
În junglă, un brotac dă peste un ou. Dar și șarpele vrea oul, și vulturul, și varanul… Intră în scenă şi elefantul, care pune paie pe foc. Ce se va întâmpla cu oul până la urmă? 
 
„Ăsta e al meu!” este o carte care „riscă” să fie citită împreună cu copiii la nesfârșit pentru că aceștia se vor bucura de fiecare dată la fel de tare de finalul ei amuzant. Iar părinții vor recunoaște întâmplarea din carte dintr-o privire pentru că o văd petrecându-se zilnic în nenumărate și uneori neașteptate forme.
 
 
 
În junglă, în înspăimântătoarea junglă, un brotac dădu peste un ou.
— Ce noroc pe mine! Ăsta e al meu!
 
 
 
Îmi plac poveștile care curg firesc, simplu, dintr-o idee clară, care parcă numai atât a așteptat, să vină cineva și să-i dea viață și culoare într-o carte. 
Michel Van Zeveren
 
Michel Van Zeveren (n. 1970, Gand, Belgia) este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți autori de cărți pentru copii din spațiul literaturii franceze. A făcut studii de grafică și, la început, s-a simțit atras de filmul de animație, dar a descoperit plăcerea de a scrie și a ilustra povești, fapt ce l-a determinat să se consacre literaturii pentru copii.
Specificatii
Varsta
3-6 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!