De mergi astazi in padure - Rachel Piercey, cu ilustratii - Freya Hartas

De mergi astazi in padure - Rachel Piercey, cu ilustratii - Freya Hartas

Product code: 9786069677445
79,00 Lei
-+
Adauga in cos
Titlu: DE MERGI ASTĂZI ÎN PĂDURE
Autor: Rachel Piercey
Ilustrator: Freya Hartas
An aparitie: 2022
ISBN 978-606-9677-44-5
Vârsta: 4+
Număr pagini: 40
Coperta cartonata
Editura Katartis
Traducere: Andreea Stănescu
 
Natura este plină de viață indiferent de anotimp.
 
Ce învățăm din Pădurea Ursulețului-Brun?
 
Fiecare zi în pădure este plină de forfotă și agitație mare.
 
Animăluțele din Pădurea Ursulețului-Brun trăiesc într-o armonie greu de perturbat. Venirea primăverii îi pune în mișcare cu cântece și voie bună. Vara este momentul ideal pentru petreceri și sărbătoriri din zori și până în seară. Odată cu venirea toamnei se pregătesc rezervele pentru anotimpul rece, dar se țin și ultimele serate la foc de tabără. Începutul iernii îi surprinde pe micii protagoniști cu jocuri specifice, povești în căldurica adăpostului, dar și pregătirea pentru hibernare.
 
Povestea este transpusă prin poezie și culoare. Pe fiecare filă, micul cititor va găsi versuri jucăușe însoțite de o serie de activități pe care le poate identifica în ilustrații.
 
Textul este ușor de parcurs și imaginile sunt reprezentative pentru fiecare eveniment expus. Limbajul stârnește curiozitatea și contribuie la dezvoltarea vocabularului. La finalul cărții veți redescoperi acțiuni specifice fiecărui anotimp, dar și site-uri de unde puteți afla mai multe despre viața în sălbăticie sau de poezii menite să dezvolte creativitatea. Scrieți-vă propria poezie!
 
Detalii despre carte
 
Ilustrațiile sunt redate în culori vesele, poeziile sunt scrise cu un font jucăuș care captează atenția și sunt evidențiate pe fundalul grafic. Animăluțele sunt personificate, iar activitățile lor pot fi ușor preluate și incluse în joaca celor mici.
 
Cartea are 40 de pagini și este disponibilă în dimensiunile 310 x 256 mm. Coperta cărții este cartonată, cu detalii minuțioase în folio auriu, cotorul este evidențiat printr-un carton texturat, iar paginile interioare au fost tipărite pe hârtie offset de 150 g, având o suprafață mată și plăcută la atingere. Blocul cărții a fost cusut cu ață și fasciculele lipite cu termoclei, rezultând astfel un produs rezistent în timp și la răsfoit. 
 
Rachel Piercey este poetă, editor și tutore independent. Ea locuiește în Londra și desfășoară ateliere de poezie în școlile primare.
 
Freya Hartas este o ilustratoare din Marea Britanie specializată în cărți pentru copii. Ea locuiește în orașul Bristol împreună cu partenerul ei și pisica pe nume Katsu. Adoră să deseneze personaje umoristice, animale și monștri, creând lumi fantastice în care să locuiască și să se piardă.
 
O petrecere cât un an de mare.

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!