ANOTIMPURILE NOASTRE - Sue Gallion, cu ilustratii - Lisk Feng

ANOTIMPURILE NOASTRE - Sue Gallion, cu ilustratii - Lisk Feng

Cod produs: 978-606-9677-33-9
75,00 Lei
-+
Adauga in cos

ANOTIMPURILE NOASTRE

 

An

2022

ISBN

978-606-9677-33-9

Vârsta

2-5 ani

Dimensiuni

321 x 133 mm

Număr pagini

22

 
 

Această carte pentru copii reprezintă o introducere captivantă și accesibilă în știința anotimpurilor lumii.

Enciclopedia fascinantă îi poartă pe cei mici printr-o experiență impresionantă a celor patru anotimpuri de pe tot globul. Cartea începe cu primăvara și ne duce până la iarnă, apoi înapoi la primăvară. Ultimele două pagini explică pe înțelesul celor mici de ce avem anotimpuri. Prin versuri cu rimă jucăușă și ilustrații autentice, copiii descoperă caracteristicile iernii geroase, primăverii înflorite, verii călduroase și toamnei bogate.

Iar pentru cititorii curioși, în partea dreaptă a paginii găsesc un text secundar ce oferă detalii despre fiecare sezon. Acest omagiu informativ adus anotimpurilor Pământului îl încurajează pe copilul tău să învețe mai multe despre planeta noastră și să se implice în protejarea ei.  

Ilustrațiile sunt impresionante, colorate și dinamice. Cei mici regăsesc tablouri captivante, specifice fiecăruia dintre cele patru anotimpuri. Atracția principală a cărții este reprezentată de forma sa autentică. „Anotimpurile noastre” se poate transforma într-un glob de sine stătător în momentul în care o deschizi complet.

Coperțile și interiorul enciclopediei sunt cartonate în totalitate, iar pe coperta patru este atașat un magnet ce ajută la obținerea formei de glob. Totul rezultă într-un produs de calitate, rezistent și pliabil.

Colecția de Enciclopedii pentru copii este o sursă de cunoaștere a lumii și mediului înconjurător.

 
Specificatii
Varsta
3-6 ani
Format
Fizic
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!