Paco și muzica africană - Magali Le Huche, cu ilustratii - Magali Le Huche

Paco și muzica africană - Magali Le Huche, cu ilustratii - Magali Le Huche

Product code: 9786069677384
69,00 Lei
-+
Adauga in cos
Autor(i): Magali Le Huche
Traducator(i): Patricia Radulescu
Editura: Editura Katartis
Colectia: Carti muzicale pentru copii
Anul aparitiei: 2022
Nr. pagini: 24 pagini
ISBN: 9786069677384
 
Descoperă muzica africană împreună cu Paco și prietenul său, Bakary.
 
Ce învățăm din Paco și muzica africană
 
Această carte sonoră interactivă îi introduce pe copii în universul muzicii africane, oferindu-le, într-un mod jucăuș și accesibil, informații despre cultura fascinantă a vastului continent.
 
Paco se pregătește pentru primul său zbor cu avionul. Cățelul meloman călătorește alături de Bakary, bunul său prieten care vrea să îi prezinte Africa, locul în care s-a născut.
 
Cei doi pornesc într-o călătorie fascinantă, unde descoperă tot felul de instrumente surprinzătoare și comori muzicale. Kora, tobe djembé, tobe tama, oud, balafon, sanza, brățări din fructe uscate sau scoici, ligheane răsturnate…Wow! În Africa, orice se poate transforma într-un instrument muzical! Atât cei mici, cât și cei mari vor fi captivați de atmosfera vibrantă a poveștii.
 
Textul este scurt și se împletește armonios cu cele 16 butoane muzicale ce redau sunetele ritmate ale muzicii africane.
 
Despre carte
 
Ilustrațiile detaliate și viu colorate conturează cu măiestrie cultura africană. Personajele sunt pline de viață și îi însoțesc pe micuți filă cu filă, oferindu-le o experiență caprivantă. Toată lumea cântă și dansează pe ritm. Ce bucurie să le privești!
 
Cartea este disponibilă în dimensiunea 178 x 203 mm, cu 24 de pagini pline de culoare și imagini deosebite. Paginile interioare sunt tipărite pe hârtie mată de 128 g. Coperta este tipărită pe hârtie lucioasă de 128 g, apoi plastifiată mat. Coperta din spate conține un modul sonor cu buton ON/OFF și trei baterii rotunde tip buton AG 10.
 
Colecția de cărți Paco îmbracă în haine de poveste cele mai ritmate genuri muzicale.
Specifications
Varsta
3-6 ani
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!