Cum functioneaza: Aparatele si instalatiile din casa - Ulrike Holzwarth-Raether, cu ilustratii - Doris Rübel

Cum functioneaza: Aparatele si instalatiile din casa - Ulrike Holzwarth-Raether, cu ilustratii - Doris Rübel

Cod produs: 9786067871357
69 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Ulrike Holzwarth-Raether
Ilustrator: Doris Rübel
Editura: Casa
An aparitie: 2021
Coperta: Cartonata
Format: 280 x 245 mm
Nr. pagini: 16
ISBN: 9786067871357
 
 
O introducere unică în lumea tehnologiei pornind de la aparatele și instalațiile găsite în majoritatea locuințelor și utilizate în fiecare zi, încurajând copiii să se uite în jurul lor și să vadă ce rol joacă tehnologia în viața lor.
 
Cât de mult timp ar consuma activitățile noastre zilnice din gospodărie fără ajutorul tehnologiei! În această carte, aparatele și instalațiile din casă sunt explicate clar și în detaliu. Primele pagini prezintă informații de bază despre electricitate, apă, încălzire, răcire și telefon – adică despre acele elemente care ne asigură un nivel înalt de trai. Lucrurile devin și mai interesante în bucătărie și baie, deoarece aceste încăperi abundă de exemple de tehnologie.
 
Cum ajunge apa în chiuvetă? Ce se întâmplă când tragi apa la toaletă? Cum funcționează o mașină de spălat? Poate să gândească singură? Dar mașina de spălat vase sau aragazul? Ce toarce sau bâzâie în bucătărie? Ferestrele le permit copiilor să priveasă în interiorul mașinii de spălat haine,  al frigiderului, uscătorului de păr, aspiratorului sau al altor aparate din casă.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!