Creaturi magice si bestii legendare - Profesorul Mortimer & Millie Mortimer, cu ilustratii - Victo Ngai

Creaturi magice si bestii legendare - Profesorul Mortimer & Millie Mortimer, cu ilustratii - Victo Ngai

Cod produs: 9786069677438
120,00 Lei
-+
Adauga in cos
Autor: Profesorul Mortimer & Millie Mortimer
Ilustrator: Victo Ngai
Traducator: Diana Trancuta
Editura: Katartis
An aparitie: 2022
Coperta: Cartonata
Format: 310 x 256 mm
Nr. pagini: 48
ISBN: 9786069677438
 
Tu crezi în creaturi magice?
 
Ce învățăm din Creaturi magice și bestii legendare
 
Această carte interactivă reprezintă o introducere în lumea celor mai faimoase mituri și legende din lume.
 
Poveștile nemuritoare îi poartă pe copii și părinți într-o aventură fantastică în jurul lumii, pe urmele unor creaturi legendare, reușind să trezească imaginația și curiozitatea piticilor.
 
Millie și tatăl ei, profesorul Byron Mortimer, călătoresc prin diferite țări, pe uscat și pe mare, pentru a găsi dragoni, unicorni, giganți și multe alte bestii înfricoșătoare. De la orașele Europei și impozanta capitală a Rusei, la străzile din New York și peisajele uimitoare din munții Australiei, prin ținuturile misterioase ale Asiei, până la templele mayașe din Mexic, această expediție este cu adevărat fenomenală. 
 
Fiecare destinație este însoțită de o scurtă introducere, urmată de o descriere a legendelor și creaturilor mitice pe care le veți întâlni. De-a lungul poveștilor, realitatea științifică a profesorului Mortimer se împletește cu imaginația lui Millie, care-i îndeamnă pe cititorii să speculeze și să privească mai îndeaproape paginile pline de surprize.
 
Detalii despre carte
 
Paginile cărții sunt îmbrăcate în ilustrații, culori și detalii captivante, care transpun cititorul în lumea fabuloasă a mitologiei. Și asta nu e tot. Atracția principală este lanterna magică inclusă în carte. Folosește-o și luminează fiecare pagină pentru a descoperi bestiile ascunse. Nu se știe ce ai putea descoperi…
 
Cartea este disponibilă în dimensiunea 256 x 310 mm, cu 48 de pagini tipărite pe hârtie mată de 157 g. Paginile sunt cusute cu ață și lipite de coperta cartonată, rezultând un produs finit rezistent. Ilustrațiile au fost realizate prin mijloace digitale de Victo Ngai, medaliat cu aur al Societății Ilustratorilor din New York. Pe coperta frontală găsim lanterna magică, ce conține o baterie de tip pastilă. Coperta are 2,5 mm grosime și este laminată mat, cu desene inedite ștanțate la cald cu folio auriu.
 
Cartea Creaturi magice și bestii legendare este o sursă de cunoaștere pentru iubitorii de istorie și mitologie.
Specificatii
Varsta
7-9 ani
Limba
Romana
Disponibilitate
Noutati

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!