Card de lectura - Campania Un desen pentru o biblioteca - *

Card de lectura - Campania Un desen pentru o biblioteca - *

Product code: UDOB
10,00 Lei
-+
Adauga in cos
Cardurile de lectură sunt imprimate cu desenele copiilor pe tema Zbor fantastic din cadrul campaniei de sprijin pentru educație UN DESEN PENTRU O BIBLIOTECĂ.
 
Ce facem cu cardurile de lectură Cair Paravel? 
  • Le cumpărăm, le folosim drept semne de carte, dar și ca listă în care ne notăm pe rând titlurile pe care le citim în acest an precum și numărul de stele pe care-l dăm fiecărui titlu. 
  • Cu banii adunați din vânzarea lor online și în librărie, Cair Paravel va construi biblioteca unor clase de copii din comunitățile vulnerabile și vor primi de 1 Iunie darul pentru o vară plină de povești. 
 
IMPORTANT! 
Dacă sunteți dascăli și doriți ca elevii dvs. să beneficieze de sprijinul campaniilor noastre, trebuie să respectați următoarele:
1. Școala trebuie să facă parte din comunitățile vulnerabile, oriunde în țară.
2. Vă înscrieți în grupul nostru Resurse educaționale https://www.facebook.com/groups/491513849658152/

3. Vă prezentați în grup printr-o scurtă postare, specificând numele dvs., școala și clasa la care predați, localitatea, județul și care este motivul pentru care doriți sprijin pentru educație.
4. Veți fi înscriși în lista noastră, astfel veți putea beneficia, prin tragere la sorți, de sprijinul în construirea bibliotecii clasei sau școlii.
 
‼️Cair Paravel pornește seria de campanii de sprijin pentru educație, astfel, prin mai multe acțiuni, ne dorim ca toate clasele înscrise în listă să poată avea șansa de a beneficia de ajutor.
 
Librăria copiilor susține copiii din comunitățile vulnerabile! 
 
Cumpără un card, construiești o bibliotecă!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tell us your opinion about this product

Your opinion is very important to us!
Similare